Az emberek nem találkoznak véletlenül…

Senkivel sem találkozunk véletlenül, anélkül, hogy ne lenne szerepünk az utunkban.

Emberek, akik segítenek felébredni – sok ember nem sokáig marad körülöttünk. Megállnak egy rövid időre, hogy emlékeztessenek minket, hogy felnyissuk a szemünket az álmunkkal, a célunkkal kapcsolatban És aztán távoznak, az Univerzum küld nekünk ilyen embereket, hogy segítsenek koncentrálni a célunkra, a céljainkra, és legyen bátorságunk és önbizalmunk követni álmainkat, lépéseket tenni a beteljesítésük felé.
Az emberek akik újra teremtenek minket – emlékezzünk – olyan emberekbe botlunk, akiknek küldetésük van, hogy ne térjünk félre az általunk választott útról, olyan emberekről, akik a siker és a teljesítmény helyes útján tartanak minket. Bár életünkben csak átmenetileg léteznek, lelkünkre erőteljes hatást hagynak.
Emberek, akik fejlődésre kényszerítenek – bizonyos emberek a tanáraink, útmutatás, nehéz leckéket mutatnak nekünk, amiket muszáj tanulj a saját folyamatos fejlődésünk felé. Tőlük / tőlük olyan dolgokat fogunk tanulni, amiket mi magunk is kínlódtunk, túl sok siker nélkül.
Emberek, akik elhagyják számunkra a megnyilvánulási terünket – emberek, akikkel olyan rövid távon foglalkozunk, hogy jelentéktelenek tűnnek az életünkben. Véletlenül összefutunk velük / velük, egy kávézóban, vonaton, metróban, vagy csak elhaladunk mellettük / mellettük az utcán. Rövid beszélgetéseink vannak, de nem tartjuk a kapcsolatot, nem lesznek jövőbeli kapcsolataink. Azok az emberek, akik elhagyják a megnyilvánulási helyünket.
Azok, akik megmaradnak – azoknak az embereknek a kis százaléka, akikkel találkozunk, hosszú távokra megmarad az életünkben. Ritkák és általában nehéz megtalálni őket, de a legértékesebbek között vannak, akikkel találkozunk. Ők lehetnek a barátaink, családtagjaink, szeretteink, vagy más fontos emberek számunkra. Ők / ők teszik a legnagyobb hatást az életünkben. Segítenek felemelkedni, amikor padlón vagyunk, támogatnak, hogy fejlődjünk, fejlődjünk, kitartanak mellettünk abban, amit teszünk, támogatnak. A puszta jelenlétük elég ahhoz, hogy olyan dolgokat tegyünk, amik nem lennének meg és addigra olyan dolgokat tettem, amik számunkra lehetetlennek tűntek. Ahhoz, hogy megtaláljuk ezeket a ritka embereket, türelmesnek kell lennünk az univerzummal.
De ezek az emberek csak akkor maradnak meg az életünkben, ha kapcsolatba lépünk velük, ha azt a varázslatos kapcsolódást, megnyitjuk a szívünket és saját hitelességünk alapján cselekszünk. Az emberek, akikkel ugyanazokat az álmokat osztjuk meg, aggodalmak, hasonló törekvéseik és küldetéseik vannak az életben. Tényleg azt akarják, hogy sikerrel járjunk mindenben, amit választunk.   – Cristian Rotaru