Erősítsd a mentális energiádat!

H E T I   T A R O T!
Február 15-től február 21-ig.

Önismereti fejlesztésre is a legjobb időben vagy – okos bölcs döntések ideje lesz a napokban. Kapcsolat gyógyításhoz is remek energiákat kapunk. Új lehetőségek, jöhetnek, érdemes átgondolni a lépéseket. Bölcs megtapasztalások, önbeavatások ideje lesz.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Torony XVI. – Készíts helyet a jobbnak, a magasabb rendű dolognak.
A Vízöntő-Szaturnusz-Merkúr-Jupiter együttállásban fordulnak a világ dolgai – hírek-események özönében értelmezheted a saját életedben megteremtett helyzeted. Beszélgetéseknek is jó ideje lesz. Frissül a szellem, gondolataid már derűsebbek. Kos-Mars energiák lesznek – csak átgondoltan-megfontoltan, nyugodtan.
Hétfőn a családdal kapcsolatos dolgaidat teheted most rendben- átbeszélés, megbeszélés ideje lesz. Kedden az energia a mágiának kedvez: szerelmi ügyekben, kapcsolati dolgokban angyalozással sokat tehetsz. (Sorselemzéssel, válaszút opciókkal segíthetek.)
A hét eleje tűz eleje elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Az ügyintézés most jól mehet az intenzív energiák által. A legkönnyebben felszívódó tápanya a fehérje lesz. A gyümölcs saláta kitűnő vitaminforrás – gránátalmával is megszórhatod, összevegyítheted. Masszázsa, bőrápolásra, hajmosásra remek időben leszel a hét elejében. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – akciózzatok bátran, dinamikusan figyelemmel. (A Hold a Kos jegyében jár, majd február 17-én délután lép át a földies Bika jegyébe.)

A Hold XVIII. – Kövesed, amit a lelked súg!
Február 18-án 11 óra 44 perckor a Nap a Halak jegyébe érkezik – az elengedés, a számvetés ideje. Gondoskodjatok a földelésről, tisztánlátásunk gyengülhet, ajánlatos lesz pihenéssel töltekezni. Érdemes tisztító teát fogyasztani, a zsurló, zsálya remek választás. Használd a cselekvő energiádat – új lehetőségek érkezhetnek életedbe – tégy cselekvő lépéseket terveid megvalósulására. (Csakra-aura tisztítással is jöhetsz hozzám, de földelő meditációkkal is várlak.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szervet és az állkapcsot. Kellemes program lehet az erdei séta, vagy a kertészkedés. A legkönnyebben felszívódó tápanya az ásványi anyagok, sók lesznek. Egyetek sok vitamindús salátát a főétkezésekhez. A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted, hajfestésre is remek az alkalom a hét közepében, de a fogorvosi vizitet inkább hagy el a szerdai és a csütörtöki napokon. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyék észre! (A Hold a Bika jegyében jár, majd február 19-én, lép át a levegős Ikrek jegyébe.)

A Nap XIX. – Cselekvés, aktivitás – célok meghatározása, gyógyulás, kinyílás.
Február 21-én a Merkúr bolygó újra aktívba vált. Ezzel rendeződnek a kommunikációs, vagy egyéb technikai problémák is, és ügyeink intézésébe is belefoghatunk. az Ikrek hold a kapcsolat tisztításnak is kedvez a hétvége energiája – békülni, megbocsátani is lehet. Ha új kapcsolatba fognál a régi engedni kell. (Energetikai szint emeléssel, szerelmi jóslással kereshetsz.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Jó időtöltés lehet a séta, a szabadtéri barangolás, városnézés. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A finom fűszeres gyömbértea a téli hidegben igencsak jól eshet. Fodrászkodásra: hajfestésre-mosásra, bőrápolásra, masszázsra kitűnő lesz a hétvége energetikája. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek (A Hold az Ikrek jegyében jár, majd február 22-én lép át a vizes Rák jegyébe.)

A Jupiter, Szaturnusz feszültséget hozó ereje kedvező enyhülést hoz a hétvégében. Raguel Arkangyal a kapcsolatgyógyításban segíthet, ha imáginálod, ha kéred.
Meditációs gyakorlatoknak is kedvez az időtér – de a mágiának nagy szerepe lehet – a hét közepétől sorsfordulatot jöhet.


Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu