Az érzékiség és a szerelem napjai következnek…

Május 15-én, 11 45-kor a Vénusz a földies Bikába lép!
A Vénusz saját jegyében jól érzi magát, a bőséggel, a szépséggel és a szerelemmel áll harmóniában a Bika jegyében.

A Vénusz a szerelem bolygójaként, amellett, hogy az érzések kifejezéséről árulkodik, az együttérzésre és a mások iránti gyengédségre hat. A születési horoszkópban azokra a dolgokra utal, amelyekben örömet lelünk és ezeknek a kifejezésmódjára, művészi és romantikus törekvéseinkre, arra amit mások iránt érzünk, és amit mások éreznek irántunk.


Szenteljetek minőségi időt a szerelemnek, ne a mennyiség, hanem a minőség legyen nyerő! A stabilitáson van most hangsúly, a komoly kapcsolatok összehangolódnak, a széthúzók  még egy utolsó esélyt kaphatnak.  Az érzékiség, és a meghittség ami összeköt két embert – nem az elsietett szex-szerelem. A gyorsban „elintézett” együttlétek, alkalmi kapcsolatok, áldást nem hozó kalandok.
A nap a hatos rezgése alatt áll – harmóniát jelöl, az otthon, a család,a szépség, szívbéli döntés rezgése.
Visszatérhetnek rég kihűlt barátságok is – ami elmúlt, elmúlt, megvolt annak az oka… ne tétovázz rajta. Ami összetartozik az összejön, azt az idő összehozza.
A birtoklási vágy is felerősödhet egyesekben, anyagi természetű vágyaink is beteljesülhetnek, ha célorientáltan cselekvő energiákkal teszünk is érte. Az időzítés remek, a stabil jegy nagy energiákat adhat mindennek, és mindenkinek aki pozitívan áll hozzá a teremtéshez. A magas energiaszint eléréséhez szeretettel várlak csakra-aura tisztító, harmonizáló és energetikai szint emelő terápiás lehetőségekkel.
https://asajah.hu/ezovilag/3079.php

Művészi, kreatív alkotó munkába is foghatunk, s ha már benne vagyunk jó eredménnyel bírunk – összpontosíts arra amit teszel. Rafael arkangyal mindenben a segítségedre lehet – a kreatív munkának is adhat energiát a pénzügyeidet is támogatja, és a gyógyulásodban is ráhatással van, vele együttműködve sokra viheted.
Az Időkapuban a Kerubok karának harmadik angyala Lovjah őrangyal áll – Raziél arkangyal irányítása alatt.
Ha hozzá fohászkodunk hírnév és elismertség lehet osztályrészünk. „Lovjah angyal kérlek írtsd ki belőlem a kevélységet, és a hábavaló szenvedélyeket, a féltékenységet, amely hazugságokra késztet. Kérlek segíts, hogy lelkem legmélyéből felfakadjon mindaz, ami életem megújulásában hasznomra lehet.” Az angyallal együttműködve szeretetteljes kapcsolatokat érhetünk el.

Most a Szerelmet bevonzó mágiáknak is itt az ideje, ha még nem lenne partnered – szerelemet angyal mágiákkal is szeretettel várlak, ha meg szeretnéd erősíteni a jelenlegi helyzeted a kapcsolati mintádban. Egy különleges fehér mágiás technikát használok – ami megmutatja, hogy végetér-e, vagy pedig összeforr a pároddal a szerelem. A bevonzó mágiában akkor is bevonzhatod a másik feled, ha egyébként nem lenne lelki szerződésed mással, az ég meghallgatja kérésed és párra találhatsz. https://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolatot-megerosito-szerelmi-magiak.php

Lehet hogy ragaszkodások is megnő, az elengedés ilyenkor nehezen mehet. Sokkal jobban érzelmesebbek lehetünk, mint bármely időszakban. Romantikus időszak közeledik, élvezd át minden percét. Ha blokkolva lennél használd az életigenlő mantrát.
https://asajah.hu/gondolatok/eletigenlo-mantrak.php
Megteremtett kapcsolataidban, párkapcsolatodban stabilabbá válhatnak az érzelmeid, kiegyensúlyozottabb lesz az érzelmi biztonságod, és az anyagi világban is jobban megtalálhatod a helyed.  Szerelmi jóslással is kereshetsz: https://asajah.hu/ezovilag/szerelmi-joslas.php
16-án,  csütörtökön a Mars a Rák jegyébe lép –  az új szerelmek is aktivizálódhatnak.

A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár!

Léleköleléssel:

 

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás
Bőség és szerelmi mágiák
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php