Izgalmas napok – teleholdas hétvégével!

H E T I   T A R O T

Május 13-től május 19-ig

TELEHOLDAS HÉTVÉGÉNK LESZ – Tízmilliószoros napunk lesz szombaton!

A hét eleje föld minőségben lesz.
A Pápanő II.
Napról napra megvilágosodhatunk – felismerhetjük sorsdolgainkat, céljaink átláthatóbbá válnak majd, stabilabb lépésekkel haladhatunk. Lépj ki végre a komfortzónádból – a világ vár rád – oldódj, szabadulj, lelkesedj a lehetőségeidért. Élj, és ne harcolj! A hét kezdő napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Kellemes tevékenység lehet a kertészkedés, a barkácsolás, és mindenféle kreatív program. (A Hold a szűz jegyében van.)

A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Új szerelmet is hozhatnak a napok – ígéretes találkozások is lehetnek. 15-én a Vénusz a Bikába lép a stabil párkapcsolatok nagy erőre kapnak. 16-én csütörtökön a Mars a Rák jegyébe lép – esély jön a szerelemre, a kapcsolatok aktivizálódhatnak. Vedd észre a behízelgő manipulátorokat, ne hagyd, hogy terveidtől, álmaidtól eltérítsenek. A hétközi napok a Nyilas, Vízöntő, Ikrek és Oroszlán napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, epét és veséket. Kellemes program a színház, mozi, lakás szépítgetés. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A hét vége víz minőségben lesz.
A Halál XIII.
Május 18, az Internet Világnapja – megnő a közlésvágy, beszélgetőkedvünkben leszünk – vigyázz nehogy túlköltekezd magad, óvatosan a pénzügyekkel. Hallgass a megérzéseidre, és csak a hozzád hasonlókhoz csatlakozz. Kerüld a trollkodókat, a tisztességtelen hazudozókat, válogasd meg a partnereidet.
Szombaton telítődik a Hold a Skorpió jegyében. Így hát az elengedésnek is nagy ideje lesz, ráadásul tízmilliószoros napunk lesz! Érdemes ilyenkor bevonzó mágiát csinálni – ha ilyenre vágysz, keresse meg bizalommal.
A hét végi napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket. Jó programnak mutatkozhat az úszás, vagy a múzeumlátogatás. (A Hold Nyilas jegyében jár majd.)

Fő program a családi kötelékek erősítése, a kapcsolatok stabilizálása és mélyítése,érzelmileg is megtalálhatod a helyed.  Mély lelkiséggel telítődött napok jönnek.
Egyetek sok zöld ételt, salátát vitaminpótlásra. Áldásos jó energiák vannak gyógyulásra, és gyógyításra is – az energetikai kezelések is most jobban hatnak, gyógyító masszázsnak is jó idejében vagy. Stabil dolgokra vágyunk, tisztánlátásunk, tudatosságunk megnő. Légy empatikus és együttérző, így majd hasonló rezgés szintűeket vonzol be, értékes emberekkel ismerkedhetsz meg.
Légy aktív, meggondolt, bölcs teremtője életednek. Ha elakadnál tisztító energiákkal, és tarot opciókkal szeretettel várlak.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php