Az év csoda kristályai

2024 a bőség, a jóllét, a karma és a mágia éve.

A 8-as rezgése az okkult(titkos, rejtett) tanok szerint a mágia száma. A  8-as szám erőteljes rezgést hordoz. Ha pozitívan gondolkodsz a sikert hozza el neked.

Az alábbi kristályköveket használhatod ez évben mágikus szertartásidhoz!

Ametiszt: Ez a lila drágakő spirituális tulajdonságairól ismert, és fokozza az intuíciót, a bölcsességet és a jólétet.
Az ametisztet a spiritualitás kövének tartják, amely működésbe hozza a médiumi képességeket. Segíti az immunrendszert, hormonegyensúlyt, belső békét hoz. Az egyik legfontosabb mesterkristály, a korona csakrára hat. Erősíti a kiválasztó és méregtelenítő szerveink munkáját és a keringési rendszert.


Citrin:
A citrin a bőséggel, a gazdagsággal és a sikerrel kapcsolatos. Vonzza a jólétet és segít a pénzügyi célok megvalósításában.

A citrin erős védelmező kő, amely auratisztító, regeneráló hatással bír. A Nap energiáit hordozza, meleg, éltető energiákat. Úgy tartják, hogy gazdagságot és bőséget hoz birtoklója számára, ez az aranyhoz hasonlatos színe miatt lehetséges. Harmonizálja a vesét, epét, valamint a pajzsmirigyet.


Zöld aventurin: Ez a zöld kő gyakran a szerencsével, a bőséggel és a lehetőségekkel kapcsolatos. Szerencsét hoz, különösen pénzügyi kérdésekben.
Az aventurin a szív csakra egyik ásványa, melyet a szív gyógyító köveként is neveznek. Erős gyógyító kő, mely nyugalmat áraszt és így viselője kiegyensúlyozottság, pozitív életszemlélet birtokába kerül. Segíthet legyőzni a félelmeket, aggódást, miközben véd a stressz ellen.


Tiszta kvarc: Ez a sokoldalú és erőteljes kristály felerősíti az energiát és a szándékokat. Programozható a bőség és a pénzügyi célok manifesztálására.
A tiszta kvarc viselése a bőr közelében úgy tartják, hogy segít fenntartani a kiegyensúlyozott energiamezőt, és elősegíti a mentális tisztaságot és összpontosítást. Emellett a tiszta kvarc ékszerek erőteljes eszközei lehetnek a meditációnak és a spirituális gyakorlatoknak.


A kristályköveket használat után érdemes legalább tíz perce hideg folyóvíz alá tenni, majd a telehold, ill. az új hold rezgésével feltölteni, ne feledkezzünk meg a nap rezgéséről sem…mert a holddal a női, a nappal a férfi energiákat erősítjük meg benne. A jin- jang (férfi-női) energiák egyenlő arányban legyen benne.  Van aki megfüstöli, vagy elássa a földbe néhány napra…nos, erre semmi szükség. Elegendő az előbbi technika…de azt rendszeresen kell ismételni. Másfajta energiával – pld. narajana, rejki …stb. nem szükséges tisztítani, hiszen az egy másikfajta rezgés, és a kőnek magának van egy eredeti rezgése, azt kell csak erősíteni, és azt csakis a rendszeres tisztítás-és feltöltés eredményezni. Nagy viharban igen erőteljes energiákat vehetnek fel.


Tisztítsd és töltsd fel a csodakristályokat, a  mágikus köveket és tartsd őket az ezoterikus angyal oltárodon.
Ez évben is szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyal-szertartásmágiával.
Sok sikert kívánok a mindennapi csodákhoz szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu