Új utak, új kilátások, új remények

Újholdban

Az év első újholdja a Bak föld jegyében üdvözöl bennünket, január 11-én 12 óra 57 perckor.


Az új céljainkhoz kapunk hatalmas gyakorlati uránuszi energiát. Az újhold rezgése arra inspirál, hogy rendezd a függő ügyeidet, vizsgáld meg, hogy merre tart az életed, tűzz ki új terveket, határozd el, hogy milyen áldozatot tudnál hozni az álmaidért. Most indul egy újabb asztrológiai hónap, és egy új karma-kör is. Motiváld magad, gondolkozz újszerűen, lépj ki a megszokott ideákból, erősítsd a belső látásodat, fókuszálj az új lehetőségekre.
A közeli napokban sorsátalakító élményekre, eseményekre, intenzív változásokra számíthatsz. Önfejlesztésre, költözésre is jó energiákat kapunk és alkalmas az időtér tisztíró kúra elkezdésére is. Komoly döntéseket hozhatsz párkapcsolati ügyekben is. A Halakban járó Szaturnusz önmagunkba vetett hitünket támogatja – kreatív bölcsességeddel most bármit elérhetsz. Ha magabiztos, és optimista vagy sokat, nagyot haladhatsz, szintet léphetsz.


Sorselemzéssel, személyre szóló jövőbetekintő éves jóslással, energetikai tisztítással, blokkoldással is kereshettek. Önismereti foglalkozással, elhunyt szeretted Fény hazába emelő szertartással, elengedő oldással, teremtő angyalos újhold mágiákkal, rontás-átok levétellel, karma-oldó szertartással, önbizalomerősítő terápiával is várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket, angyalos stúdiómba. Vállalok előre egyeztetett videóhívásos foglalkozást is – érdeklődj a részletekről nálam.


Az Időkapuban újhold napján Haraél őrangyal fog tartózkodni, az Arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Haraél őrangyal add, hogy a Világ boldog legyen, és végre-valahára az isteni törvény alapján működhessen. Ámen.”
Az angyal szerződések ezen a napon százszoros erővel bírnak – érdemes a kapcsolati tisztulások jegyében angyal gyertyamágiát végezni.
Kristályköveidet, ásványékszereidet feltöltheted most a teremtő újhold hatalmas rezgésével.

Áldásokban gazdag, sikeres-szerencsés új sorskört kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu