Az év első tízmilliószoros napja

Szökőnapban

A Szűz teliholdat üdvözölhetjük február 24-én, szombaton 13 óra 30 perckor. Ezen a napon minden tízmilliószoros erővel hat – ügyelj gondolataidra, és kimondott szavaidra. A sorsbolygónk a Szaturnusz arra inspirál, hogy hogy vállalj felelősséget a döntéseidért. Légy tudatos az erős energiákban – hozd egyensúlyba magad – kritizálás helyett a harmóniára törekedj lelki beszélgetéseidben. Alacsony érzelem, rezgés-tudatszinten lévőknél veszekedős-perlekedős, szakításveszélyes idő lehet.


Méregtelenítésre, elengedésre, életmód változtatásra, kreatív alkotómunkára remek napja lesz. Érdemes lesz a táplálkozásodra is odafigyelni, légy mértékletes. Ne terheld meg az emésztőszerveket – kerüld a zsíros, puffasztó ételekkel.
Ha teheted mozdulj ki a természetbe, igyál sok tiszta vizet, gyógyteákat, tégy rendet az otthonodban,  a gondolataidban, és a kapcsolataidban.
Irigyek, rosszakarók is előkerülhetnek –  használj angyali védelmeket: rontás elleni mágiákkal is kereshettek!
Jutalmazd magad – szeresd megad, dícsérd magad, hogy gyógyuljon az életed. Használd ezt a csodás mantrát, sokszor, hangosan kántáld: “Értékes vagyok, szerethető vagyok, sikeres életet élek, szerencsés és boldog vagyok!”


Az Időkapuban Ejaél őrangyal áll, az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából. Ez a csodás létező optimista látásmódot közvetít pártfogoltjának. Ásványékszereidet, kristályköveidet, tarot lapjaidat most is tisztíthatod és feltöltheted a telihold magas tisztító rezgésével.
Az esti meditációdban az elengedésre összpontosítsd az erődet:
Csendesedj le és gyújts egy fehér gyertyát, az egyik kedvenc füstölőd, hallgass egy nyugtató relax zenét. Majd írd le egy papírra azt ami nyomaszt, amit elengedni szeretnél az éltedben, olvasd fel hangosan, és égesd el. Az angyali szertartást Mihály arkangyalt is meginvitálhatod. Ereje megszabadít, és felszabadít a félelmek, és a szorongás alól.


Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket  elengedő, teremtő-vonzó varázslatokkal kereshettek ezen a napon is. Vagy ha tudni szeretnéd mi vár a közeli közeljövőben, avagy nem tudod mi miért történik veled, hová fordulhat az életed keress meg ezoterikus tanácsadással.
Optimista sorsteremtést kívánok szeretettel, Mindenkinek a sorsfordulati változásokat hozó teliholdban! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu