Az év utolsó napjai


Lelkünkből éljünk…

Mától Mars Skorpió – Neptunusz Halak trigon!
Harmonikus állás – segít a gyógyulásban, a harmóniában.  Kínálkozó jó lehetőségek -. lelki szabadságban. A holdjegyed és aszcendensed kellemes hangulatának kiaknázása sokat számíthat a helyzet megoldásban. A nő igazi karaktere az a jegy, ahol a holdja áll a képletében. Jó ha tudjuk ezeket, mert könnyebben megérthetjük választásunkban, igazi énünk rejtélyes döntéseit.

„Csak ha eltölt az öröm, akkor jársz a valóságban. Bánatosan, örömtelenül nem a valóságban élsz. Hanem egy rossz álomban.”- Müller Péter

Csodás álomüzenetet kaphatunk lelki segítőinktől, szellemi vezetőinktől. Legyünk nyitottak ezekre a jelekre, az álomnapló használata sokat segíthet. Sose bízd másra a megfejtéseket, mert megvezethetnek.Tisztul a tudat, mélyebb a megérzés – a szebbre és jobbra vágyás felerősödik. Békülés, helyzettisztázás – helyrehozás, kijavítás, jóvátétel ideje érkezett meg. Jó tanács: használd fel az energiákat pozitívan, így baj nem érhet. Békével legyünk, nyitott szívcsakrával, tudatos befogadó lélekkel. A  szeretet erejével legyünk jelen kapcsolatainkban, keressük mindenben a jó megoldást.
Még három napig lubickolhatunk ebben a csodás energiatérben.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Személyes és skypeos konzultációk, terápiák.