Válj pozitívvá!

1. Ismerd be, hogy vannak problémák.
Nem tudod megváltoztatni őket, ha nem ismered be a hibákat. Fogadd el a tényt, ha negatív voltál vagy inaktív! Ez megkönnyíti majd, hogy pozitívvá válj!

2. Állíts fel célokat magad elé!
A célok sokkal pozitívabb hozzáállást eredményeznek a mindennapi sikerekhez. Azok, akiket untat az életük és úgy érzik, hogy megrekedtek, általában depresszióssá válnak azokon a területeken, ahol semmilyen céljuk sincsen, – így nem is fejlődnek tovább.

3. Értékeld a barátaidat!
Értékeld az életedben lévő embereket, akik jóban-rosszban kitartottak melletted! Sorold fel magadnak, hogy mikor segítettek neked! Ez segít, hogy pozitívabbá válj és adandó alkalommal te is biztosan a segítségükre kelsz. A barátok követik egymást tűzön-vízen keresztül. Légy pozitív hát és érezd magad szerencsésnek, hogy vannak barátaid!

4. Realizáld, hogy tényleg minden a fejedben történik!
Ami a fejedben zajlik, az tényleg meghatározhatja a tetteidet és döntéseidet, legyenek azok pozitívak, vagy negatívak. Ha mindig csak negatívan gondolkodsz, akkor egy örökösen negatív személlyé is válsz. Sokkal jobb, ha pozitív gondolatokat hordozol a fejedben!

5. Kerüld a negatív befolyásokat!
Legyen az egy közeli barát, vagy akár családtag, ne toleráld a rossz viselkedését, állandó siránkozását! Tartsd távol magad tőle, hogy ne sérülhess meg általa!

6. Találj egy pozitív mottót!
Tartsd egy cetlire írva ezt a pozitív gondolatot a zsebedben, vagy a táskádban és néha olvasd el, hogy jól az emlékezetedben maradjon!

7. Fókuszálj a víziódra és a befektetett energiádra, így biztos új és pozitív emberré válsz!
Sokkal könnyebb előidézni a változást, ha azt tudatosítod magadban és megváltoztatod a gondolkodásmódodat. Nem tudjuk mindig kontrollálni, hogy mi történik az életünkben, de némi energiabefektetéssel kontrollálhatjuk, hogy mi van a fejünkben!

8. Kreálj egy saját kis világot!
Ha több sikerre vágysz, fókuszálj minden téren azokra a dolgokra, melyben már sikeres vagy! Ha több szeretetre vágysz, fókuszálj azokra az emberekre, akik most is törődnek veled és a bőséges szeretetre, melyet másoknak tudsz adni! Ha jobb egészségre vágysz, gondolj arra, hogy milyen téren örvendsz kicsattanó egészségnek és így tovább!

9. Képzeld el, hogy máris egy pozitív ember vagy és szereted az életedet!
Az egyetlen ellenálló erő közted és a boldogság utáni vágyad között az, hogy nem vagy boldog amiatt, ahogy gondolkodsz. Ez az apró tény sokakat visszatart attól, hogy elérjék a boldogságot. Ha folyton arra gondolsz: „az életem kész csőd!”, akkor az életed valóban rossznak fog tűnni!

10. Mosolyogj idegenekre!
Ez egy jó módja annak, hogy pozitív maradj!

11. Hallgass pozitív zenét!
Ez is nagyszerű alternatívája, hogy pozitívvá válj!

12. Légy önkéntes, vagy segíts másokon!
A másokon való segítségnyújtás segít, hogy boldogabbnak lásd a saját életedet. Jobban érzed magad a bőrödben és jó embernek tartod majd magad.

13. Helyettesítsd a negatív gondolatokat valami pozitívval!
Minden szituációnak lásd az előnyös oldalát! Ha azt gondolnád, hogy valami nem túl szerencsés, akkor gondolj máris az ellentettjére! Ha elég hosszú ideig teszed ezt, nagy változást hozol létre életedben! Mondd magadnak, hogy „képes vagyok rá!” többször, mint azt hogy „nem vagyok rá képes!”

14. Használd a vonzás elvét!
A tetteid és gondolataid pozitívak, vagy negatívak, akár a mágnes! Ha elkerülöd a problémákkal való törődést, akkor azok csak tetéződnek, vagy még rosszabbá válnak és a negativitásod uralja az egész napodat, sőt, előbb-utóbb az egész életedet! Ha azonban pozitívan gondolkodsz, akkor sokkal hatékonyabban cselekszel, könnyebben eléred a céljaidat is, ez pozitív hozzáállást szül, mely újfent a pozitív eseményeket vonzza majd magához.

Tartózkodj az olyanoktól, akik nem akarnak pozitívak lenni! Figyelj fel a pozitív emberekre és ne hibáztasd a múltadat! Fogadd el és bocsáss meg mindent, de ne nézz vissza!Mindig lesz v alaki, aki kikezdi majd a pozitív hozzáállásodat! Ne hagyd, hogy zavarjanak, feldúlják gondolataidat,  lebeszéljenek vágyaidról, – egyszerűen nézz át rajtuk és hagyd, hogy a múltjukba és a boldogtalanságukba merüljenek! Nem fognak úgysem megváltozni, csak, ha készen állnak rá! Ne ess át a ló túloldalára a pozitív gondolkodásmódban.
Győződj meg arról, hogy folyton tanulsz a múltadból és a korábban elkövetett hibáidból, a negatív dolgokból, melyek történtek veled!

A POZITÍV GONDOLKODÁS BOLDOGGÁ TESZ!
A boldogság mágnese leszel, vonzani fogod a pozitív dolgokat – próbáld ki és Légy boldog!

Lélekölelésem:

Aajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
önbizalom fejlesztő terápiák, blokkoldások.