Az év utolsó teliholdja

Az Ikrek telihold hétfőn, november 27-én, 10 óra 16 perckor köszönt be ránk!

Itt az ideje elengedni az önkorlátozó gondolatokat, az egészségtelen élethelyzetet. Kapcsolódj a sorsátalakító erős rezgésekhez. Aktiválj új pozitív programokat – a decemberi újholddal egy egészen új életkörbe kezdhetsz.

Ezen telihold a nyílt kommunikációra, az őszinte beszédre ösztönöz – találd meg a közös hangot partnereddel. Töltsetek minőségi időt szeretteitekkel: rendezhettek baráti összejöveteleket is, olyan programokat, amelyekre később is jó lesz majd visszaemlékezni.
A mostani telihold  asztrológiai szempontból az Ikrek-Nyilas tengelyen lesz, szembenállással a Nappal. Ez kisebb feszültségeket is hozhat:  kerüljétek a vitákat, a diplomáciára töreked.  Ne menj bele az ellenségeskedésbe. Ezen a napon  a Mars és a Szaturnusz is jelen van, lendületes aktív sorsépítő erőnk lesz.
Elengedő fehér mágiával, energetikai oldással, Fény hazába emelő angyalos szertartással, tibeti fehér mágiás tértisztítással, rontás-átok levétellel várom szeretettel a spirituális Hölgyeket,  ezoterikus stúdiómba.  Vállalok foglalkozást előre egyeztetett videóhívással is.

Az Időkapuban a Fejedelemségek karának őrangyala Vehuél angyal áll. Imájával megszólíthatod őt: “Vehuél angyal kérlek kérlek irányítsd törekvéseimet emelkedettebb és nemes dolgok felé, amelyek méltók a Te szent nevedhez. – Szeretlek téged – ámen.” Vehuél angyal csodás uránuszi energiákkal tölthet fel és szerencsés lehetőségekkel áldhat meg. Engedj el minden fejlődésedet akadályozó körülményt, hogy megnyílhass a jobb emberi kapcsolatok felé. Ha tanácstalan lennél önismereti lélekfejlesztő foglalkozásra jelentkezhetsz be hozzám.

Erre a napra a Nap XIX. tarot lapot húztam a Kazanlár-tarot nagy arkánumából: Válts nézőpontot – ragyogtass fel az életedet. Törekedj a fényre felé, az öröm és boldogság, a siker előtted.
Tisztítás után kristály ékszereidet, szerencseköveidet, tarot lapjaidat tölts fel a telihold energetizáló rezgésében. Öltözzetek fel melegen az esti holdsétához.
Kívánok áldásos Teleholdat szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu