A szeretet hetébe lépünk!

H e t i   t a r o t
november 27-től december 3-ig.

Szép lassan indulhat a lakásdekorálás, december 3-án kezdődik az Advent. Hangold a lelkedet, szeretetre.
Az Advent a felkészülés folyamata, nem idő, hanem állapot, ezért elválaszthatatlan tőle az örömérzet. Advent négy hetében négyféle kísértés éri az embert, és ezekkel szemben négyféle morális képességet kell megerősítenie magában.
Advent első hetében az Igazságosság erényét kísértik meg. A fizikai testen keresztül az érzékelésünkre hatnak, hogy megrontsák az ember, mint kozmikus lény és Isten közti kapcsolatot.
Advent második heten a Mértékletesség erényét kísértik meg. Advent harmadik hetén a Bátorság erényét tanuljuk.
Advent negyedik hetén a Bölcsesség erényét tanítják. Az ember az adventi erények segítségével felemelkedhet az angyalok világába. Advent négy hetének tudatos és helyes átélése vezet el oda, hogy megszülessen bennünk karácsonykor a magasabb Én!


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés és új kezdet.
Hétfőn az Ikrek teliholdat üdvözölhetjük. https://asajah.hu/az-ev-utolso-teliholdja-2/
A teliholdas rezgések kedveznek a lélekmunkának, a neptunuszi energiákban dolgozhatsz önmagadon. Pozitív teremtő hittel meg tudod valósítani az álmaidat, most ideje hogy elengedd a lehúzó gondolataidat. A vénuszias erőtérben hangolhatod-harmonizálhatod magad. Elengedéssel is kereshettek: szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére, hajmosásra, kozmetikára, bőrápolásra remek lesz a hét elejének időtere – a fogorvosi vizitet inkább halaszd el. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek! (A Hold az Ikrek jegyében jegyében jár, november 29-én, szerdán 7:53-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Mágus I. – kreativitás, cselekvés, önbizalom, önmegvalósítás.
Tisztánlátásunk megnő, bölcs és okos döntéseket hozhatunk a hét közepében. Felismerhetjük sorsfeladatunkat, valódi céljainkat, helyünket a világban. A mostani időszak az életmódváltásnak is kedvez – a vénuszi rezgésekben hálaimáknak is jó ideje lesz. Csakra-aura-meridián-nadi hangolással – órás programban – is segíthetek, hogy összeszedett légy.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A családi összejövetel remek program lehet – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod,a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek a hét közepében – vegyészre észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Rák jegyében jegyében jár, december 1-én, pénteken 17:00-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A Pápa V. –  Önbizalom, rend, uralom, irányítás, vezetés, önmagunk és életünk felett.
A nagy mély, tisztázó beszélgetések ideje jön a hét vége merkúri energetikai terében. Meditációban is kapcsolódhatsz az égiekhez: vedd fel a kapcsolatot őrangyaloddal, szellemi-lelki vezetőiddel. A kapcsolatok megújításának is helye lesz  – a plútói rezgés segítheti az átalakító munkánkat. Adventben járunk – tölts minőségi időt szeretteiddel. Ha elakadnál, Sorsangyali lehívásokkal várlak – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét vége tűz minőségben lesz.
Mindenféle családi program remekül sikerülhet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Bőrápolásra, kozmetikára is kedveznek a napok a fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted, hajmosásra és hajvágásra is kitűnő idő lesz.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold az Oroszlán jegyében jegyében jár, december 4-én, 4:50-kor lép át a Szűz jegyébe.)


A megértés és tudatosodás napjaihoz érünk a hétvégében: jövőtervezésben jó lehetsz – a merkúri rezgések által okosodsz, gondolt végig ügyeidet. Most mindenre megtalálhatod a legjobb megoldást. Az anyagi dolgok terén kérheted Emkiel angyal segítségét –  ő az anyagi biztonság angyala. Meg fogja súgni, mit tenni lenne érdemes.  Figyelj oda a vissza-visszatérő gondolataidra és fontold meg, hátha épp ez lehet a megoldás.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha elakadnál, blokkokat kapnál, keress fel.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu