Az év utolsó teliholdja!

A Rák teliholdat december 30-án, szerdán szilveszter előtti napon üdvözölhetjük!

A Rák teliholdban sok elfojtott érzés kerülhet felszínre. Értelmezd a történteket és vond le a tanulságokat, minden helyzet hozzád adott, hogy teljesebb tudatosabb légy. Tégy rendet az érzelmi életedben. Engedd el, aki nem tartozik hozzád, építsd a kapcsolataidat, és erősítsd a szeretetszálakat azokkal, akik a szívednek kedvesek.
Az Időkapuban Pojél őrangyal fog állni, a Fejedelemségek karából, Haniél arkangyal csapatából, szerencse energiákkal támogatva.

Érdemes lesz kristályköveidet és ásványi ékszereidet  is feltölteni, a tarot lapokat is most jól lehet tisztítani a telihold rezgésében.


Váratlan kellemetlen helyzetektől húzódj el, törekedj a konfliktusmentességre, kerüld a háborgó lelkűeket. Egyébiránt igen termékeny napod lehet – teherbeesésnek is kedvez. De Elengedésre, blokkoldásra, terhek letétele kitűnő energiák lesznek. Varázslatos elengedő-oldó meditációkkal, szerelmet erősítő mágiákkal kereshetsz.


A jövő évtől Szaturnusz, a karma ura, sorsbolygónk a felelősség vállalásra ad jó alkalmakat – szabad akarattal irányíthatod a sorodat. Csinálj valami kellemeset, készülgess a holnapra, öltöztesd ünneplőbe a lelkedet.
Töltsétek jó hangulatban, feszültségmentesen e csodás kerek teliholdat!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu