AZ ÉV UTOLSÓ TÍZMILLIÓSZOROS NAPJA: November 10.

Amit a tízmilliós napokon gondolsz, tízmilliószoros erővel válik valóra.

Ezért érdemes a figyelmedet csak arra irányítani, amit elérni vágysz… Az Univerzum még a gondolataidat is hallja. Gondolatainkkal, szavainkkal és cselekedeteinkkel is erősítsük, amit szeretnénk. Nagy terheid feloldását is érdemes erre a napra időzíteni – az elengedő szertartás-imák nagy erővel hatnak.
Minden imát ezzel a mondattal zárjunk: „Hálás szívvel köszönöm!”

A imáinkhoz gyújtsunk meg például egy füstölőt vagy egy mécsest – a lelki béke érdekében. Az ima megtisztít, felemel, növeli a rezgésed, a szeretetet benned. Ha a szeretet növekszik benned, nyugalmat érzel és sokkal nagyobb békével tudod szemlélni a környezeted. Megerősítésre az Őrangyalod és Arkangyalod, Bőségangyalod védelmét és segítségét is kérheted.Ezen a napon az Időkapuban Ariél Őrangyal áll, a a Fényességek Karának angyala Rafael Arkangyal csapatából. Imájával hozzáfordulhatunk. „Ariél, világítsd meg kérlek spirituális érzékelő központjaimat, hogy felfedhessem és megmutathassam embertársaimnak a rejtett kincseket, amelyek valahol a lelkem s az ő lelkük legmélyén szunnyadnak. S végül tedd meg nekem azt a szívességet, hogy életemet maradéktalanul sikeressé teszed. Mivel az én sikerem a Te sikered lesz és a Teremtőé, a Világegyetem Uráé, ezért tehát mindenki legnagyobb hasznára válik.”

Az Ametiszt a Rózsakvarc, és a Citrin a teremtő napok kristályai – használhatjuk őket a szertartásunkhoz is. Az Ametiszt erősíti bennünk a hitet a Rózsakvarc megnyitja a szívet a megbocsátásnak,  és jobban el tudjuk fogadni önmagunkat, a Citrin pedig magabiztosságot és bátorságot ad.
Ha nem tudod pontosan megfogalmazni mi, de úgy érezd, hogy valami nagyon nem jó az életedben, akkor ma egyszerűen csak kérd azt az  égiektől, hogy az energiák a legjobbat hozzák ki belőled. Gondold csak el mi az, amin szeretnél változtatni az életben, és fogalmazd meg magadban, kik azok, akiknek tényleg hálás vagy valamiért. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Vigyázz tehát a gondolataidra.

Szerezzetek magatoknak örömet, például lepd meg ma magad valamivel, amire régóta vágysz…  Legalább a mai napon csakis olyan dolgokkal foglalkozzatok, ami jólesik a lelketeknek, amit szívvel-lélekkel tudtok csinálni!

Küldj fényt, és szeretetet a Világba!

Asajah
spirituális tanácsadó

Teremtő- elengedő szertartások.