Az influenza lelki okai

Az őszi-téli időszakban már nem elegendő a vitaminok nagyobb mennyiségű bevitele a szervezet, érdemes az energetikai szint emelésével is erősíteni magunkat – testileg-lelkileg-szellemileg is. Akinek jó a védekező-rendszere, az meg tudja védeni magát, és nem nagyítja fel a betegségeket magában.
Minden betegséget a harmónia hiánya vált ki. Tedd fel magadban a kérdést: Hol nincs meg a harmónia, mit tehetek érte, hogyan találhatom meg a lelki békémet?!

 


Az influenza valójában egy  fertőző betegség.

A fertőzések az életuntság megnyilvánulási formái is. Ha nincsen az embernek hite, akkor hiányzik a jó elv és a magasztos gondolkodás legcsekélyebb formája, így nem marad más, mint a rossz, fertőző, uralkodó gondolat és elmélet, amelyek párhuzamot vonva megegyeznek a fertőzést okozó kórokozókkal. Az influenza gyökerei a félelembe és a nyugtalanságba nyúlnak vissza. A láz egyébként dühöt jelez, a tüsszentés a kritikához kapcsolódik, vagy ahhoz a tényhez, hogy valakitől vagy valamitől meg szeretnék szabadulni.

 

Az influenza súlyosabb formája a megfázásnak. 
Ilyenkor már valóságos krízishelyzetet élhetsz át. Elvonulásra van szükséged ahhoz, hogy erőt gyűjts. Közben a környezeted együttérzéséről biztosít téged, amit aligha tenne meg, ha csak egyszerűen kijelentenéd: ‘Mindenből elegem van, sőt, már undorodom tőletek, ezért egy időre kivonom magam a forgalomból.’ A sok váladékkal együtt a méreganyagokat is kitisztítod magadból, és ez belső tisztulási folyamat is lehet. A tiszta légzés garantálja, hogy az ember ne szigetelődhessen el teljesen a világtól, sem a felső szféráktól, sem a saját embertársaitól, azaz ne építhessen maga köré áthatolhatatlan falakat.

Az influenzát  csak az az ember kaphatja el, akinek nincsen saját hite, nincsenek eszméi, elvei – pontosabban szólva: valahol vannak, csak mélyen eltemeti a személy magában, és nem akar tudomást venni róluk. Lehet 10-14 nap is amíg elmúlik a betegség – de ha igyekszel jó alaposan átgondolni a lelki okokat, és megteremteni a békédet – akkor 4-5 nap alatt máris meggyógyulhatsz belőle. Az immunrendszert erősíti egyébként az energetikai kezelés is – érdemes egyeztetni a segítőkkel.

A betegség nem szégyen, hanem feladat…A lelked üzent, hogy foglalkozz többet magaddal!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás hölgyeknek:
Sorselemzés – Energetikai oldás,tisztítás,rezgésszintemelés.
Kapcsolat 06202782612