Az ibolyaláng lelki oldószer

Az Ibolyaláng, más néven a Kegyelem lángja, a Megbocsátás lángja, a Szent Lélek energiája, csodákra képes, ha használjuk. Mivel mindent képes átalakítani, lelkünk oldószere is lehet.

Már Atlantiszban is egy különleges eszköz volt az ottaniak kezében, amit bármikor használhattak. Mindent képes volt átalakítani, megtisztítani, különösen az emberi kapcsolatokban jelentkező problémákra lehetett kiválóan alkalmazni. Tehát, egy konfliktus esetén az atlantiszi ember megidézte az Ibolyalángot, átégette, feloszlatta vele a problémát. Amikor Atlantisz megváltozott, ezt az adományt visszavonták az Égiek. Csak néhány kiválasztott csoport tarthatta meg, ezen csoportok egyikének volt tagja Elizabeth Clare Propeth, aki a hetvenes években, egy vékony könyvecskében az emberiség rendelkezésére bocsátotta ezt a hatékony önfejlesztő eszközt.

Az Ibolyalánggal St. Germain is dolgozott, és vállalta azt a feladatot, hogy a Láng őrzője legyen. Tanítása szerint a Láng képes a fizikai körülmények megváltoztatására, mivel a rezgésszáma közeli az anyagihoz. Kölcsönhatást fejthet ki minden molekulával és szerkezettel, ismertekkel és ismeretlenekkel. Feloldja a szennyeződéseket, amelyek az atomokban és az atomok közötti térben alakultak ki. Ezáltal képes megtisztítani valóban mindent bennünk és körülöttünk. Mindez a tisztulás az anyag rejtett szintjén történik.
Az Ibolyaláng fő feladata a pozitív változások érdekében történő átalakítás. De segítségével megszabadulhatunk negatív gondolatainktól, érzéseinktől, gyerekkorban kialakult és rögzült traumáktól, képessé tesz minket a szeretetre. Megsemmisíti az előző életeinkből eredő, negatív karmikus energiákat is, éppen ezért a spirituális fejlődéshez elengedhetetlenül szükséges.

Az Ibolyaláng sokféleképpen használható, de használat előtt mindig kérjünk védelmet Mihály arkangyaltól! Megidézhető imában, gondolatban, el lehet képzelni, amint átjárja testünket, lelkünket, aktuális tartózkodási helyünket. Alkalmazhatjuk minden olyan helyzetre ahol változást szeretnénk elérni. De nem csak magunknak segíthetünk vele, hanem barátainknak, szeretteinknek, vagy akár tágabb környezetünknek is.

Forrás: link