Az idei első tavaszi hétvégére.

A hétvégét a Rák növőholdban töltjük.

„Az embernek semmi se jó. Csak akkor érzi jól magát, ha nem érez semmit, mert túl sok mindent érez. Csak akkor élvezheti ezeket az érzéseket, ha van helye és ideje feldolgozni, kipihenni őket.  Csak akkor nem fárad el ebben a pihenésben és feldolgozásban, ha van valami, amitől újra jól érzi majd magát, mert nem érez semmit. Körforgás. Rend. Szenvedés és öröm és pihenés és szenvedés és öröm körforgása.” – Gerlóczy Márton

A víz őselem idejében jól esik a családunkkal foglalkozni, másokon segíteni. Mindenképpen kerüljétek a lehangoló helyzeteket. Az idő kedvez mindenféle vizes dolognak. Aktivkodásnak egy kis úszás. De akár egy családi wellnes fürdőzés is szóba jöhet – a jó társasággal feltöltődhetsz. Odahaza vehetsz egy kellemes levendulaolajos fürdőt..
De választhatod a szaunázást – ha kedvet inkább erre érzel. Ha nagyon unnád magad a nagymosásba is belevághatsz.
Ajánlatos a sok folyadékbevitel is… egy jó citromfű tea is kényeztető lehet. A romantikus hangulatnak kedvezhetsz a hálóban egy illatos rózsafaolajos párologtatóval. Viszont tilos a depi és a hiszti, a panaszkodás és a féltékenység. A holdkő, a hegyikristály és az aventurin támogatja a rák jegyet. Van aki arckrémben tárolja, van aki a fürdővizébe teszi bele… ilyenkor átadják a kristályok a harmonikus rezgéseiket. A meditációk alatt is használhatod a kristályköveket.

https://www.youtube.com/watch?v=NliYy7iqh-U&t=15s

Pihenjetek sokat, kerüljétek a stresszt, és szenteljetek minőségi időt szeretteitekkel. Áldott szép hétvégénk legyen!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – számmisztika – személyes évek,  sorsfordulatok