Az igazi női lényed

Sorselemzésben – amiben megtalálhatod önmagad.

Sorselemzés – lélefejlesztés, önismeret –  teljes asztrológiai képlet alapján – tarot, számmisztika – konzultációs ülésen.

Sose azonosulj a napjegyeddel, hiszen annál sokkal több vagy! Személyiségünk összetett – így hát sok-sok jegyből áll a teljes asztrológiai képleted. Az aszcendensed is csak egy “szociális álarc”! Több jegy is áll a képletedben…lehet köztük levegő, víz, tűz, vagy föld elem. És az mind Te vagy – mindennek összessége…a negatív és pozitív aspektusaival. Egy fantasztikusan bonyolult, de egyben egy csodálatos személyiség.
Ismerd meg magad, mire hogyan reagálsz, mi a fekete holdad a Lilith benned, a lényed negatív aspektusával is szembe kell nézned.

A TELJES ASZTROLÓGIAI KÉPLETED MEGMUTATJA A VALÓDI TERMÉSZETEDET.

A Férfiaknál a napjegy a domináns karakter, a Nőknél pedig az, ahol a holdja állt a születési képletében –  az a jegy az igazi női személyisége. Annak a minőségében él, és annak a rezgésén éli az életét, teszi a dolgait, és látja a dolgokat. A napjegy ugyan takarja , de a teljes asztrológiai képleted engedi, hogy lássad.
Motiváló és helyzetmegértő lehetőség, ha tudod ki vagy, mert még jobban megismerheted magad. Ha szembenézel a tudatalatti tudattalan félelmeiddel, ha tudatosul benned hogy miért születtél le ebbe az inkarnációdba épp. Mit kell kiegyenlítened az előző életbeli karmából, ha üres karmakörrel jöttél pedig azt, hogy mi az amivel dolgod van, mi a feladat, az életcél ami előbbre visz a spirituális lét felé.
És ha ha kíváncsi vagy nagyon, megtudhatod és megismerheted a párod képletét is – hogy jobban szerethesd, akkor is, amikor éppen egy Lilith-ben van.
Tudj meg még többet magadról, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb légy! Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, spirituális terápiákkal a spirituális úton járó Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu