AZ IGAZSÁG, MINT A NAGY ARKÁNUM RENDEZŐ LAPJA A MAI NAPRA

AZ IGAZSÁG VIII. – Kazánlár tarot.
A Tarotban az igazság a négy fő Erény egyike.
Jóslatként az Igazságosság kedvező pozícióban azt jelenti, hogy z igazságosság érvényre jut, Neked adnak igazat, megnyered a ‘pert, a vitás helyzetet’. Kedvezőtlen pozícióban is a jól megérdemelt ‘jutalom’ jelképe, itt azonban olyan jogot vagy büntetést jelent, amelyet a sors egy aktuális rossz cselekedet vagy karmikus bűn alapján kikényszerít.

“Tudnod kell, hogy az emberek nem ok nélkül ragaszkodnak a középszerűhöz, a zavaroshoz és a vajákoshoz, az illúziókhoz és a szobatiszta félismeretekhez, tehát a műveletlenséghez. Mert a műveltség annyi, mint igazságnak – minden dolog igaz ismeretének – feltárása és elviselése. S az igazat elviselni mindig nagyon nehéz. A műveltséghez tehát a valóság és igazság megismeréséhez, rendkívüli bátorság kell.” – Márai Sándor


A MAI NAPI JÓ TANÁCS
az, hogy:  Engedd el az ítélkezést és maradj tárgyilagos! Tisztázd a helyzetet önmagadban és ha szükséges, az

 

érintettel is. Ne tartsd meg a haragod, engedd el a sérelmeket, győzni fogsz. Mindenképp vállald a felelősséget a helyzetedért, az életedért. Keresd meg magadban, legbelül az okokat, mert innen indulhat el gyökeres változás. Keress olyan megoldást, mellyel az ügyben minden érintett csakis nyerhet.

AZT ADD, AMIT KAPNI SZERETNÉL!

Egész nap tudatosan add azt, amit kapni szeretnél!
Ez nemcsak a másokkal való kapcsolataidra vonatkozik, hanem mindenre: magadnak is add azt, amit másoktól szeretnél kapni, s másoknak is azt add, amit te szeretnél kapni. Terveidnek, tevékenységeidnek is add azt, amit általuk viszontlátnál.
Ha gátként jelenik meg, akkor felborult az egyensúlyod ezért akadályozhat téged. Túlzásokba estél – figyeld magad és légy igazságos önmagaddal szemben is.

Asajah
spirituális tanácsadó

 

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK:
TAROT – ELEMZÉS – ÚTMUTATÁS.
Személyre szabott egyéni jóslás – konzultációban kérhető, bejelentkezés alapján, egyeztetés szerint.
Skypeon is elérhető vagyok.