GYÖKÉR CSAKRA MANDALA

Az ősi bizalom, a földhöz való tartozás érzése, „két lábbal állni a földön”, vágyaink megvalósítása, az életfeladataink elvégzése. A vörös az elektromágneses spektrumban az infravörös mellett helyezkedik, ezért a melegséggel kapcsoljuk össze. Aktiválja az életet adó energiákat. A szenvedély, a szexualitás, az erő színe. Határozottá, magabiztossá tesz, erősíti az akaraterőt, önbizalmat ad.

A BIZTONSÁG, AZ ÉLETIGENLÉS MANDALÁJA!

Érezd, ahogy pulzál-lüktet a mandalára rezgése – töltekezz az energiákkal!

A gyökércsakra rezgését Gábriel Arkangyal hangolja és harmonizálja. Ha úgy érzed, hogy elakadt életedben az energiaáramlás érdemes minden csakrádat harmonizálni, és kiegyenlíteni – nagyobb gondoknál ajánlatos energiagyógyászt, természetgyógyászt felkeresni.

Szeretettel ajánlom  ezt a rezgésemelő, csakraaktiváló zenét, tisztító és nyugtató erejével harmonizál.

Tarot hozzárendelése: a Hold, a Mágus, a Császárnő, és a Főpapnő.
A gyökércsakra betegségei az életenergia nem megfelelő kezelésével állnak összefüggésben: a vastagbél és végbél betegségei,  aranyér, mozgásszervi betegségek: reuma, izületi gyulladás, gerincproblémák, hólyag és vesegondok, vérnyomás problémák, a vastagbél és végbél betegségei. A csakrában a blokkok fogantatásunk pillanatától, vagy előző életünkből is származhatnak.

Harmonizáló mantra: „Minden ami velem történik, a javamat szolgálja.Elengedem a negatív gondolataimat. Megszabadultam a múlttól. Én irányítom az életem.”

A kristálykövek közül a legjobban tölt és harmonizálja a gyökércsakrát  a Gránát, a Rubin, és a  Vérkő. Az illóolajak közül pedig a Mandarint, és a Szegfűszeget ajánlom.

 

 

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás.
Csakra harmonizálás blokkoldással – energetikai szint emelés.