Az önfejlesztésről…

Mit is jelent a coach? Élnisegítő, motiváló segítő, fejlesztő, inspiráló élet segítő. A személyes képességeket, meglévő erősségeket megerősítő –   egyedi módszereivel segít, hogy megtaláld a helyed az életedben, és sikeres legyél a saját világodban, a párkapcsolatodban, a munkádban, a hivatásodban, a karrieredben, és a kapcsolataidban. Nem elmondja, hogy mit tegyél, sokkal inkább rámutat arra speciális kérdéseivel, hogy vedd észre a megoldást a problémáidra.

Lássuk csak az első a legfontosabb gondolatsort: Ki vagy Te? Milyen ember szeretnél lenni? Mit szeretnél elhagyni az életedből, hogy teljesebb emberré válj? Ahogy lesz időd, gondolkozz el rajta, hogy továbbhaladhass. Mindig is higgy a kitartásodban, a meg nem szűnő optimizmusodban, az életkedvedben, abban, hogy bármi történjék is, mindig, minden helyzetből felállsz! Szó szerint, menthetetlenül higgy magadban. Akkor élsz, ha terveid, céljaid vannak. Célok, álmok nélkül csak vegetálhatsz. Hidd el, hogy képes vagy megújulni, és képes vagy a céljaidat megvalósítani – menthetetlenül higgy magadban. Kezdj el nagyot álmodni és elindulni a megvalósulás felé, eljött a Te időd.  Tedd meg magadért! Először is: Engedd meg magadnak a félelmet….rajta… és utána engedd el! Nézz rá felülről humorral, nézz rá kívülről vagy időben távolról, nézz a mélyére bátor empátiával önmagad iránt. Értsd meg magad, idézz fel pozitív példákat, amikor te vagy más legyőzte – gondolj a célra, a lehetőségekre, amik várnak rád. Lélegezz mélyeket… lazítsd el az izmaidat…lépj egyet, aztán még egyet, aztán még egyet, és még egyet… miután már nemcsak a félelem irányít, fogadd el a helyzetet vagy oldd meg. Válassz olyan új viselkedést, ami élvezetet ad. Kérj visszajelzést a környezetedtől, lásd, hogyan hat a te változásod a környezetedre és saját magadra!Mert ahogy te változol, változik minden…Tehát te vagy a kulcsa mindennek!
Használd jó szívvel ezt a könnyed mantrát: „Határozott és nyugodt vagyok minden döntésemben, értékes és szerethető vagyok, minden gondolatom örömmel tölt el, zsigeremben érzem, hogy a sors szeret engem, és én is szeretem a sorsomat, boldog, és örömteli vagyok.”
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, konzultációimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php