Napfordulós hetünk lesz!

H E T I    T A R O T !

December 16-tól december 21-ig.

Pozitív változásokat hozhat ez a hét Neked – légy bátor és kezdj valami újba, most megteheted, erős energiák hatnak, a Jóisten is Veled! Fogyóholdban járunk – tisztulás, tisztítás időszakában vagyunk.  Életmódváltásba is kezdhetsz: Törődj többet testeddel-lelkeddel. Légy őszinte, légy igaz – tetteidben a tiszta spirituális energiák vezéreljenek!


 

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Pápa V.
Az Univerzum meghallgatja minden gondolatod – figyelj, ügyelj ki varázsol benned, mert Életedet-sorsodat teremted!Higgy a megvalósulás erejében, Uriel arkangyalt imaginálhatod, hogy erődet, hitedet erősítse. Angyalmágiákat, teremtő és elegendő mágiákat is lehet készíteni – írásos angyalszerződéseket lehet kötni! Kellemetlen szituációkba ne keveredj, energiaszintedet őrizd meg – a merkúri energiák a kapcsolati létben is segítenek. Légy bátor, de megfontolt tetteidben – megérzéseid sosem hagynak cserben. Hallgass a belső hangodra, kövesd az égiek jelét, minden jóra fordulhat. (Ha nem így lenne energetikai szint emeléssel, önbizalom erősítéssel kereshetsz – de rontásvizsgálatot is kérhetsz.) Mérleg, a Kos, a Nyilas és az Ikrek napjegyeknek kedvez a hét elejének energetikája. Nem ajánlatos műteni a gerincet az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A színház és a baráti találkozó, kellemes társalgás-eszmecsere jó program lehet. (A Hold az Oroszlán jegyében jár.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A Világ XXI.
Inspiratív rezgésekkel  mozoghatsz – előre juthatsz. Cselekvő energiákkal légy jelen az életedben – Lépj ki a komfortzónádból, légy merész: Talán egy szép kaland várhat, utazás, vagy költözéssel kapcsolatos energiák is vannak. Most vénuszi energiák segítik a harmonikus haladásodat.
A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek lehet szerencséje a hét közepében. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszervet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A legjobb program az olvasás, takarítás, barkácsolás – rendezkedés lehet. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A Főpapnő II.
Megbocsátásra, bocsánatkérésre, békülés is kedvező energiák adódhatnak – tisztázó beszélgetéseknek jó ideje lehet – szeretettel töltekezz!Izgalmas kalandokat tartogathat a hétvége – szórakozási, kikapcsolódási, feltöltődési lehetőségeket ragadd meg – pozitív események jöhetnek!Kérd Ariel arkangyalt, hogy anyagilag is sikeres lehess. Szombaton a téli napfordulós időszak jön: https://asajah.hu/ezovilag/lencsemagia-a-bosegert.php
Talán régi emlékek bukkanhatnak elő időben és térben…ha felkavaró lehet, azért jön, hogy engedd el.
A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedveznek a hétvégi energiák. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A dekorálás, vagy valamilyen művészeti elfoglaltság a legjobb program lehet. (A Hold a Mérleg jegyében jár majd.)

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Légy alapból vidám és bizakodó a héten – tervezz, álmodj… Amibe sok energiát fektetsz, az megvalósul – motiváld magad, és szerencse érhet! Ha pozitív vagy pozitív dolgokat, embereket vonzol, ha negatív vagy a balszerencse érhet – légy tehát okos és kérd az égiek segítségét. Légy hálás mindenért, a manifesztációs erőd is nagyobb lesz, magasabb rezgésszinten teremthetsz.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Spirituális tanácsadás