Az önuralom jó barát – kerüld el a rontó embereket.

„Amit magadról gondolsz, hozzád tartozik, amit másokról gondolsz, az is hozzád tartozik. Amit rólad gondolnak, azzal semmi dolgod, ha meg akarod őrizni lelked békéjét.” – Tatiosz

A bajban kiderül, ki az igazi barát.
Aki veled van, az segít neked, szeretettel kiáll melletted. Nem rombolja a barátságotokat, nem kritizál, elfogad, de odafigyelően elmondja neked, hogy úgy látja bármi probléma van veled.Nem manipulál, és nem sérteget, csak figyel rád, és segít Neked. Nem akarja megélni az életed rajtad keresztül, hanem  hagyja, hogy te tapasztald meg. Azok az emberek bántanak folyamatosan másokat, akik boldogtalanok. A rosszindulati bántó emberek energiavámpírok, és otromba stílusokkal rontó energiát terjesztenek. Kerüld el őket, s ne adj szavuknak se hitelt.
Vigyázat a karma körbejár… Ha valakiről ítélkezel az blokként hamarosan eléd kerülhet – beleteszik az életedbe, tanulásként adják a tisztulást.

Ez a rezgés a te szeretetteljes spiritualitásod ébredésében segít. A lelki ébredés folyamatában levők számára nagy segítség ez a fajta rezgés, különösen meditatív állapotban hallgatva. A 852Hz rezgés, mint lélektuning, valójában csodákat művel a személyes jólétedben. Sztereóban, meditációban hallgasd.

Azok a  gonosz, rossz napok ég vele…
Kedves, jólelkű, csinos fiatal hölgy keresett meg  – irigység hadjáratot indítottak ellene, gonosz lelkű bántó emberek. Menekülőre fogta, hátrálni kezdett  –  talán ellenfelei  is érték volna a céljaikat…  A beszélgetésünk óta  már spirituálisan látja a feladatát. Sokkal erősebben teszi a dolgát, keresztül néz mosolyogva a butaságukon. A blokkoldás után helyreállt szívében a lelki béke, az hosszútávú tervei a tarot lapok szerint kedvezőre fordulnak még az idén – nagy szerencse éri, oda kerül, ahová való lenne: a tiszta, igaz szívűek közé. A kiválasztottak útja gyakorta nehéz; de ahogy ‘belenéztem’ az életébe azt láthattam, hogy  sorsa jó fordulatot vesz és egy sokkal boldogabb élete kezdődik el számára, pár hónap múlva, hamarosan…nemcsak az állásinterjúra sikerül, de vezetői beosztásba is kerül.

Valójában jó, hogy vannak félelmeid, korlátaid, gátjaid és nehézségeid, hiszen ezek mutatják meg, mit kell  és eltörölni ahhoz, hogy boldog és szabad lehess. Becsüld meg a kihívásokat, mert segítenek jobbá váni. Ne fuss el előlük általuk fejlődhetsz.
A megbocsátás, az egyik legnehezebb és legfontosabb lecke, mert e nélkül minden, amit a boldogságunkért tettünk, hiába való volt. Hiszen sérülni mindig fogunk, ezt nem kerülhetjük el biztosan soha. Az viszont, csakis rajtunk múlik, hogy benne ragadunk, cipeljük magunkkal vagy felszabadítjuk a lelkünket a keserűség terhe alól, elengedjük, és hagyjuk messzire elszállni, akár csak egy léggömböt.
„Erős vagyok és sikeres, bőségben, boldogságban, jóllétben élek.” – mondd el csak bátran, naponta sokszor ezt a mantrát  –  és a tükörből hamarosan a vidám arcod fog visszamosolyogni rád. A kántálással átprogramozod magad a boldog valóságodra. Az önbizalom erősítő mantráknak nagy erejük van – a tudatalatti félelmeit törlik – áldásos az energiájuk, ha pozitívan állsz hozzájuk rövid idő alatt segíteni fognak.

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – blokkoldások – életvezetési tanácsadás