A megfelelő helyen, a megfelelő időben.

„Az időd véges, ne pazarold arra, hogy más életét éled. Ne ess a dogmák csapdájába: ez ugyanis a következménye, ha a mások elvárásainak élsz. Ne hagyd, hogy mások véleményének hangzavara elnyomja a belső hangodat. És ami a legfontosabb, legyen bátorságod a szívedet és a megérzéseidet követni. Ezek valahogy már pontosan tudják, mivé akarsz válni. Ezen kívül minden csak másodlagos.” – Steve Jobs

Az önbizalom erősítő program nagy változásokat hozhat.
Erőteljes érzelmi energiák vannak körülöttünk. Az önismeret igazán fontos, és fontos, hogy szembenézz azzal, amit akarsz.
Légy végre önmagad. Bármibe kezdesz tehát lásd és érezd, hogy meg is tetted – a teremtésed része legyen!  A teremtésben félelmeknek nincs helye. Űzd el a nyomasztó gondolatokat.
Van, amikor nem ‘küzdeni’ kell, hanem csak a problémákat feladatnak tekintve, azzal a bizonyos én-szeretettel előrehaladni. Gyakran az oldó energiákkal minden könnyebben sikerülhet. Az élet egy „önbeavatás” – nem a görcsölésről szól, hanem a megtapasztalásokról, érzelmek megéléséről.

Ne fojtsd el az érzelmeidet, hogy meg is tud élni az életedet.
Légy tudatos, légy okos – ha megérted a miérteket, könnyebben megvalósíthatod a lényeget – felszabadulhatsz a terhek alól. Oldó energiákkal, blokkoldásokkal várlak, ha sorsod útjára lépnél, s csak a félelmeid tartanak vissza onnan téged.

A tudatos cselekvés gondolatiságát  érzelmi energiákkal támogasd.
A tudatos helyes döntés mindig a  pozitív cselekvések felé ösztönöz: a megfelelő helyen leszel a megfelelő időben – épp ott, ahol sorsod van,  ahol lenned kell.

 

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató Tarot – Sorselemzésben.
Önbizalom erősítés:  blokkoldások – energiaszint emelés – szívcsakra nyitó-tisztítás.
Programozott teremtés.