Lélektisztulások – oldó energiákkal.

Felszabadító energiák érkeznek hozzánk.

A hétvégén növőholdban leszünk. A feltöltődésnek kedveznek a napok. A Mars a Nyilas jegyébe érkezett meg. Lelkednek kellemes programokat tervezz:  Lépj ki a komfortzónádból, az  idő kedvez, hosszú séták tehetsz a természetben.

Ha tisztázó nagy beszélgetéseket szeretnél,  inkább a majd a jövő hétfői napra tervezd. Használd  ki a lazulásra invitáló erőket – sportolj, mozogj, válaszd az aktív energiákat. Az esti programokhoz az aromaterápiás illatok közül a hársfa és a bodzavirágot ajánlom. Kedvező az idő a lakásrendezgetéshez – bátran kreatívkodhatsz, színesítheted és csinosítgathatod a szürke árnyalatokat – a sárga felvidító, tudtad? (Szombaton a Nap a Vízöntőben ragyog.)

Az ember nem azáltal világosodik meg, hogy a fény alakjait képzeli maga elé, hanem az által, hogy tudatosítja a sötétséget. – Carl Gustav Jung

Amit most a hétvégén elindítasz, hosszú távol el fog kísérni. Gondol át tehát,  hogy mit teszel.  Tervezd úgy a dolgokat, hogy pozitívuma érlelődjön sikerré Neked.  Fontos találkozások, beszélgetések jó ideje lesz a hétvégén, lehetőség egymás lelkéhez még közelebb kerülni. (Merkúri energiákban leszünk vasárnap.)
Vigyázz az otromba, csaló emberekkel – tartsd távol tőlük magad.
Légy vidám, pihenj, töltődj, ne kapkodj, ezzel elkerülöd a feszültséget – inkább használd ki az Ikrek, levegős felszabadító energiáját. Nyugalom, béke, oldás  – spirituálisan élve most  tudatosan varázsolj derűt maga köré.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – blokkoldások.