Januári szuperhold – holdfogyatkozással.

JANUÁR 31-ÉN DÉLUTÁN 14.16-KOR KÖSZÖNT BE RÁNK A TELEHOLD, A NAPSZÍVŰ OROSZLÁN JEGYÉBEN.


A TELEHOLD HATÁSA MÉG HÁROM NAPIG IS ELTART.
Holdfogyatkozás – telehold egyszerre, egy időben. Csodás égi jelenésnek lehetünk tanúi; százszoros energiáknak örvendhetünk. Merkúr a Vízöntőben – erősen kommunikatív, intuitív, megérző, megértő, beleérző gondolati hangulatban. Karmaoldó meditációknak is kedvező alkalom lesz ez a nap.

NAGY LELKI MEGNYÍLÓ ENERGIÁKAT KAPUNK.
Az Oroszlán a lét teljessége – önmagunk középpontjaként az élet ereje. Ez a holdállás most a családban elfoglalt helyünkről, a kapcsolatok, párkapcsolatok kapcsolódási minőségről fog szólni. Az Oroszlánnak kiemelten fontos a család. Ő az, aki roppant öntudatos, és mindenkor törekszik az őszinte, becsületes, jóindulati életre.(Könyvet tudnék íri az Oroszlánról – lévén a párom is Oroszlán jegy.) Mély lelki önelemző munka vár ránk. Hol vagyunk otthon, és hol a helyünk a családunkban. Megfelelünk-e a saját szívünknek. Felvállalt küldetésünkben hol tartunk, és mi az amiben nagyon haladhatunk a Bak-szaturnuszi felelősségvállalás rendeződési elvében.

“A gondolatainkkal emeljük fel magunkat. A saját magunkról alkotott kép segítségével kapaszkodunk feljebb. Ha ki akarod szélesíteni az életed, először tágítsd ki a gondolataidat az életről és magadról. Tartsd szem előtt a magadról alkotott ideált, azt, amilyen szeretnél lenni mindig és mindenhol.” – Orison Swett Marden

A TELEHOLD ENERGIÁJA segítséget ad arra, hogy megtisztulj, ezáltal emelkedni fog a rezgésszinted, és kapcsolódhatsz a felsőbb énedhez. Általa felismerheted mi az, amit meg kell tenned azért, hogy kapcsolataid rendeződhessenek. Egyre inkább spirituális emberként fogsz tekinteni a világra.

ENGEDD EL A TELEHOLD FÉNYÉBEN most azokat a kapcsolataidat, amik már nem működnek többé a szeretet terében, azokat az embereket akik nem szeretnek és nem tisztelnek téged értékeid szerint. Kapcsolódj a magasabb minőségek felé – engedj utat a minőségibb kapcsolatoknak és fogadd be őket életedbe.

TÁPLÁLD A LELKED ÉS LÉGY ŐSZINTE ÖNMAGADHOZ, gyógyítsd meg a kapcsolataidat, és emeld fel őket egy mélyebb szintre. Személyes ismerőseim buktatótra futottak – egymás mellett élve, de érzelmileg elzártan házassági kapcsolatban. Sosem nyíltak meg igazán őszintén önmaguk felé, s ezért nem is dolgoztak kapcsolódásukon sem. A kötelék lazult, és valami nagyon hiányzott… a szeretet, a türelem, a megértés. És eljött a nagy kísértő – a lélektárs szerepében tetszelegve – a csalás megtörtént, de  vissza is fordult energiája. Mindketten házasságtörést követtek el, és a  romboló erejében ennek a kemény, fosztó energiának a legnagyobb megszenvedői a közös gyermekek lettek. Nehezen tisztult fel a’ fény’, de mára már megértették meg kell találni a helyüket egymás szívében. És ez csakis úgy kezdődhet el, hogy őszintén elbeszélgetnek egymással, arról hogy hogyan élhetnék meg hiteles nő, és férfi szerepben, aktív szeretetben családként egymással közös életüket. Ami a kapcsolatot szétdúlta, most az a legnagyobb erő benne. Áldás, békesség, szeretet  – kívánom nekik, hogy hosszú, boldog, kiteljesedett kapcsolatot éljenek meg.

AZ IDŐKAPUBAN Anoél Őrangyal áll a béke és az intelligencia angyalaként az Arkangyalok karából, Mihály Arkangyal csapatából. Chamuel Arkangyal a szívcsakra őrzője blokkoldó energiákkal segítségedre lehet – hívd a Karma angyalait, hogy gondjaidban oldó energiákat indítsanak el, a feloldás erejével. Elengedő, oldó, blokkoldó, karmabontó energiákkal segítségedre lehetek, ha személyes konzultációban felkeresel.
Amikor a szeretet motivál, a lélekbölcsesség az életed része. Felelősséget vállalva éled meg az életedet. Tested-lelked-szellemed teljességben lesz belső valódi éneddel, mentes minden gátló hitrendszertől. Így a szeretet és a belső béke energiáját áraszthatod a világra, megértő, együttérző és szeretetteljes leszel. Csodás létezőként tekinthetsz önmagadra, akinek jogában áll mindig választani. Úgy élj, hogy a lelkednek a legjobb legyen. Válaszd most a határtalan szeretet fényét!

Tisztuló, elengedő, teremtő energiákkal kapcsolódjunk felsőbb vezetőnkhöz!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – karmaoldás – blokkoldások egyéni személyes konzultációban.