Baba sorselemzés

A választott család

Az ezoterikus felfogás szerint a gyermek már megszületése előtt kiválasztja leendő szüleit, mégpedig úgy, hogy azok – akár pozitívumaik, akár negatívumaik révén – segítsék őt életfeladata teljesítésében.

Ha kíváncsi vagy milyen lehetőségekkel született le a gyermeked a mostani inkarnációra keress meg baba-sorselemzéssel. Megtudhatod a karakterét, a személyiségét, a sorslapjait, a sorsenergiáját, az őrangyala nevét,a szerencsekristályait, a gyógynövényeit, a feng-shui elemét, azt, hogy volt-e kapcsolatod veletek előző életében, s mivel mi a karmája stb. Milyen spirituális küldetés lehet, milyen erényekkel rendelkezik, és milyen blokkokkal való szembenézésre élet-sorspróba megélésekre szól az életterve. Hogyan taníthatod, mivel motiválhatod,  inspirálhatod, fejlesztheted a képességeit. Vajon indigó, kristály, vagy szivárvány gyermeket nevelsz-e?
Az elemzésre videóhívásban is van lehetőség – előre egyeztetett időpontban – de szeretettel várom az anyukákat angyalos stúdiómban is. Nagyszerű lehetőség – élj vele! – tisztán átláthatod az élettervét. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu