Szerelem ünnep

Valentin nap:  február 14

Szent Bálint vértanú Terni (Interamna) püspöke volt, akit II. Claudius császár uralkodásának idején keresztény hite miatt kellett vértanú halált halnia. A börtönben sínylődve csodát tett: visszaadta börtönőre lányának szeme világát. Mielőtt a hagyomány szerint február 14-én kivégezték, búcsúlevelet írt a leánynak, ami a „Te Bálintod” fordulattal zárult.
Valentin nap ünnepe a kilencvenes évek idejétől kezdett elterjedni hazánkban, a név érdekes módon nem a magyar Bálint névalak szerint, hanem az angolszász Valentine’s Day nyomán Valentin formájában. A keresztény liturgia szerint ez az ünnep nem mást, mint Jézusnak, égi vőlegényként az égi menyegzőre való megérkezését ünnepel.


Valentin nap idén a vénuszi-neptunuszi-marsikus-plútói energiákkal szövetkezik: lepd meg a kedvesedet egy apró, kedves gesztussal, figyelmességgel – romantikára fel!
Most lehet szerelmet vallani, békülni, megbocsátani, randi meghívást elfogadni, szerelmi fogadalmat megerősíteni, kapcsolatot hivatalosan felvállalni, eljegyzést, esküvőt kitűzni – közös jövőt tervezni.
Ha készen áll a boldogságra, és ráadásul érzelmi síkú éved is van, és mégsem talál Rád a szerelem, érdemes elgondolkodni. Mi az ami miatt nem találod a párod, mi gátolja a boldogságod?


A Valentin-napi jóslásra telefonon és face üzenetben is regisztrálhatsz – időpont egyeztetéssel keres meg.
A program tartalma: párkapcsolat bevonzás, meglévő szerelmi kapcsolat megerősítése fehér mágiával, blokkoldás, szívcsakra tisztítás: kisugárzás növelés, kapcsolati rontáslevétel, párkapcsolati személyre szóló tanácsadás.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – online is vállalok foglalkozás, előre egyeztetett videóhívással – érdeklődj a részletekről nálam.

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu