Barkaszentelés a húsvéti ünnepkör megnyitása

Virágvasárnap – a Nagyhét ünnepélyes megnyitása, amely Jézus szenvedésén és kereszthalálán keresztül a feltámadásának ünnepére, húsvétra vezet el minket!

“Isten emberré lett, hogy az ember Istenné lehessen.”


Virágvasárnap – március 28. A Nagyhét ünnepélyes megnyitása, amely Jézus szenvedésén és kereszthalálán keresztül a feltámadásának ünnepére, húsvétra vezet el minket. A Húsvét előtti vasárnap Jézus Krisztus Jeruzsálembe való dicsőséges bevonulásának ünnepe. Az Olajfák hegyénél két tanítványát előreküldte egy szamárcsikóért, amelyen még nem ült ember, majd ezen vonult be a városba. Az ujjongó nép tiszteletadásként pálmaágakkal integetett, és virágokat szórta lába elé innen a virágvasárnap elnevezés. Azokban az országokban – mint hazánkban is -, ahol nincs pálma, a korán bimbózó fűzfa vesszejét, a barkát szentelik meg a katolikus templomokban. A népi hiedelem szerint a szentelt barka elviszi a rontást.

https://www.youtube.com/watch?v=ZA7A5rwNCjc

Ahol véget ér az ember tehetetlensége, ott kezdődik Isten mindenhatósága. Néha, ha valami akadályként elénk kerül mindig van lehetőség az újrakezdésre. Ne csüggedjünk el soha. A hit a remény, és a szeretet kegyelme vezessen.
Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak.

Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess! Vigyázzatok magatokra, és szeretteitekre a lehúzó, nehéz energiákban.
Kamerás skypeon és kamerás messengeren is elérhető vagyok, leszek –   szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!

léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu