Benne az őszben…

Az ősz és az influenza szezon

Erősítsd az immunrendszered – mozogj minél többet – a rendszeres gyaloglás, a futás, túra, szabadtéri testedzés is sportnak számít. A friss levegőn való mozgás és az anyafölddel való közvetlen kontakt erősíti a gyökércsakrád. Ha jól működik a gyökércsakrád az életenergia megfelelően áramlik benned.

A sok friss gyümölcs és zöldség is kitűnő vitaminforrás, de fogyaszthatod a jól bevált bio-boltokban kapható aszorbinsa-L készitményt is, amely valójában egy jó nagy adag friss c vitamint tartalmaz. A csipkebogyó teát is megkedvelheted, és találsz még sok-sok hasonló kellemes gyógynövényes főzetet, ha keresed. Fogyasszatok energiadús ételeket. Az ezütskollaidot is ajánlom neked, nekem bevált a használata, közismert a vírusölő szerepe. http://asajah.hu/3410/

Van aki rezgésszint emelő zenéket hallgat, és van aki gyógymasszőrhöz jár,  hogy az elakadt életenergiát megmozgósíthassa. A szeretet is igen hatásos energiaforrás, a szerelem pedig a legjobb gyógyszer az immunrendszer erősítésének. A kreatív alkotómunka, a  játék, a szeretteiddel való közös program is kiváló emelő lehet – a zene a tánc is boldoggá tehet. Viselhetsz vidám ruhákat, üde színeket – ami jókedvre deríthet.

A lakásodat is energetizálhatod, ha a bágua térképet használod. Megteremtheted a saját kis energiaszigeted. Minden ami téged boldoggá tesz emeli a rezgésszintedet. Gondolj mindig pozitív dolgokra, zárd ki magad a külvilág zajából – meditálj, jógázz, vagy angyalozzál.  Keresd azt ami jót tesz a lelkednek. Vigyázz arra, hogy ne hajtsd túl magad, aludt ki magad, és ha szabadidőd van pihent sokat. Ha szeretet adsz másoknak, ez a szeretet vissza is  fog áramlani hozzád.


Az őszi-téli időszakban már nem elegendő a vitaminok nagyobb mennyiségű bevitele a szervezet, érdemes az energetikai szint emelésével is erősíteni magunkat – testileg-lelkileg-szellemileg is.
Ha van pozitív célod az is sokat segíthet nagy energiát, és nagy erőt adhat. Ha viszont szomorú vagy, gondterhelt, és stresszes nagyon lemerülhetsz.
http://asajah.hu/az-influenza-lelki-okai/Ha végképp  semmi sem használna,  jöhetsz hozzám bátran, szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egy energetikai immunrendszer erősítő kezelésre – rezgésszint emelés, és néhány jó tanács, tipp ami használhat – egyéni, személyre szabott kivitelben.

Szeretettel léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach

tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/