Bika-Vénusz érkezik

Élvezd a létedet, az életedet – teremts jóllétet!

Április 29-től egészen május 23-ig tart ez az állás. Ezen időszakban erősen nőhet az önértékelésünk, önbizalmunk. Kényelmes tempóban továbbra is céltudatosan tehetjük dolgainkat – kreatív szép energiák hatnak.


A kapcsolati szintlépést erősen támogatja az égi hatás. Egyeseknél a szerelem is bekopogtathat – társtalálásra jó az esély.
Érdemes a komfortzónát elhagyni: társasági életet élni, találkozóra menni, kapcsolatokat építeni, randimeghívásokat elfogadni, ismerkedni, flörtölni. A már meglévő jól működő párkapcsolatok is új erőre kapnak, szintet lépni itt a jó alkalom. Most lehet megújítani megerősíteni, felfrissíteni a kapcsolatokat.
A lélektársra találás angyala Chamuel arkangyal, a Házasság angyala Hániel arkangyal – Gábriel arkangyal pedig jótanácsokkal láthat el a női lét megélése érdekében – angyalszertartásban imaginálhatod őket.


Ha szeretnéd tudni mit hoz számodra az elkövetkezendő sorsteremtő időszak az anyagiak és a szerelem területén, keress meg Jövőbenéző tarot-elemzéssel: személyre szóló asztrológia, számmisztika is a program része. Angyalos stúdiómba várom az ezoterikus Hölgyeket az órás foglalkozásra: Grátisz szívcsakra tisztítás, kisugárzás növelés. De vállalok videóhívásos, előre egyeztetett ülést is – érdeklődj a részletekről nálam.
Lehet kérni párkapcsolati tisztítást, blokkoldást, oldást, rontáslevételt, szerelmet bevonzó angyal mágiát, szerelmi kötés levételét, összerezegtető  szerelmet megerősítő angyali áldást.
Hangolódj a csodás energiákra, és Teremtsd meg a lelked egyensúlyát. Amikor boldog vagy, a körülötted élők is boldogok.
Áldott szép időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest
, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu