Minden okkal történik

H  e  t  i    t  a   r o  t
április 29-től május 5-ig.

A Vénusz,  a Mars, a Neptunusz, a Plútó uralja az időteret. Hétfőn a Vénusz a Bikába lép – csodás ötleteink születhetnek lelki, érzelmi problémáink megoldására – tehetsz érdemi, cselekvő lépéseket. Minden életedbe beérkező történésnek célja van – okkal történik, érted történik, fejlődni tanít, élni segít.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet mindenféle művészeti program – hasznos a természetben járás.  Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Rendszeresen hidratáljatok – ha szomjas vagy az már a kiszáradás jele. Fogyó- és tisztítókúra elkezdésére remek az alkalom – kozmetikára, kéz-és körömápolásra is kedvező energiák hatnak. A szerdai nap hajmosásra és fogorvosi vizitre igencsak alkalmas. A Kos, az Ikrek és a Nyilas napjegyeknek szerencsés lehet a hét elejének energetikai tere – legyetek figyelmesek! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, május 2-án, csütörtökön 20:52-kor lép át a Halak vizes jegyébe.)
A Nap XIX. – Az összefogás nagy erő – a családi béke a legfontosabb.
Családi lelki dolgainkban tehetünk rendet a hét elejében – érdemi beszélgetésekhez kapunk minőségi erőt  a vénuszi rezgésektől. Terveink, céljaink, álmaink megvalósulásának kedvező új utak nyílnak: angyal-mágiázni is jó az idő – varázslat van a levegőben. Érdemes odafigyeli álomüzeneteinkre is: az álomnaplót kéznél legyen – a szimbolikákat így Gábriel arkangyal segítségével éber állapotban megfejtheted. Angyalos mágiákkal szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket stúdiómba – érdemes előre regisztrálnod.


A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet hangverseny, zenehallgatás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Csakis adalékmentes, gén-módosítatlan ételeket vegyetek – egyetek egészséges ételeket! A megkezdett fogyókúrád tovább folytathatod – fogorvosi vizitre, hajmosásra, kéz-és körömápolásra a csütörtök jó lesz. Pénteken hajvágásra most kedvezőtlen energiák hatnak, inkább halaszd el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek kedvező fordulatot hozhat a két közepének időtere – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Halak jegyében jár, április 4-én, szombaton 22:41-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)
A Bolond XXII. – Idő van, indulj el – légy bátor!
A tisztánlátást segítő napok jönne a hét közepében – az uránuszi-jupiteri rezgések segítségével most új életet kezdhetsz. Felejtsd el az önkorlátozásaidat, a kényszeres megfelelési vágyadat. Ismerd fel, hogy csodálatos ember vagy, jobb jövőt érdemelsz – állj bele a teremtő erődbe és tégy valamit a céljaidért. A plútói hatások segítenek a sorsátalakításban – tudatos lényed legyen figyelmes a megérzéseidre. A marsikus-neptunusz nagy erőt, és motivációt, inspiráló erőt a sorslépésekhez. Oldással, blokkoldással, önbizalom erősítő – tettvágyat növelő – energiákkal segíthetek, ha elakadásaidban felkeresel: jelentkezz be egy-két nappal előre, egyeztess velem.


A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A testedzés nagyszerű időtöltés lehet – hasznos az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok friss salátákat – remek ásványi anyag forrás. A hajvágást szombaton még mindig halaszd el, hajmosásra a vasárnap a legjobb lesz – kozmetikára, bőrápolásra szombat-vasár sikeres energiák hatnak, a tisztító- és fogyókúrát is tovább folytathatod. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, a Vízöntő, napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek cselekvő lépéseket! (A Hold a Kos jegyében jár, május 6-án, hétfőn 23:42-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
Az Ítélet XX. – Legyen a bőség a természetes állapotod.
Megérdemled a jóllétet, a bőség nem szégyen. A pénz szeretet energia – érezd a rezgését – jogod van jóllétben élni. A jelenlevő vénuszi energia sorsikus pénzügyi gyarapodást is hozhat. Van valami előtted, ami bőséget hozna – nyisd ki a harmadik szemed és vedd észre. Teremtő fehér mágiás varázslatokra lehet jönni hozzám – angyalos stúdiómba várom Hölgyeket!


Az égi üzenetek, az Univerzumból jövő jelek megmutatják Neked mi a helyes döntés-lépés. Ha szellemi segítőid, lelki vezetőid visszarévedeztetnek egy megtörtént régi eseménnyel, abban nagy tanítás volt –  hasonló érkezhet. Ha rosszul oldottad meg,  most ismételhetsz, ha más szemszögből nézve kell lépni, arra ösztönöz. Ha pozitív sorsteremtő vagy veszed a jeleket, érzed az égi üzeneteket. A spirituális ember lélekből él, gondolataival is teremt. Lehetsz a sorsod ura, főszereplője és jogod van változtatni, máshogyan gondolkodni. Lépj egy nagyot a csodás tavaszi energiákban.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu