Spirituális foglalkozások Hölgyeknek!

A Segítőkész Szent Szellemvilág segítsége ragyogjon át Életeden!

Ne csináld, mert baj lesz! – intenek az Égiek, s Te kacéran még is megteszed… De vajon miért is van ez így? A tudat beszűkült fonákja, a kisördög benned, vagy netán a mindent megtapasztalni vágyás ereje hajt ebbe bele – és a sodrása ily erős lenne?
Mert valaminek lennie kell: hiszen a képlet világos, ahogy mondjuk „józan parasztésszel” egyszerű lenne. Ne tedd, mert megmérgezed magad vele! És mégis… Amikor aztán ott a „baj” őrjöngve-szűkölve keresed hogyan tovább, hogyan mászhatnál ki már ebből a bődületes nagy gödörből, s ki lehet neked segítőd ebben?! – mert ez már egyedül nem megy…

Döntéseinkért a felelősséget vállalnunk kell, magunk és mások előtt. Hiszen egy-egy döntésünkkel nemcsak a saját életünket változtathatjuk meg, de másokéra is hatással lehetünk.
És aztán ebből már ott is a karma (Mert hát nem sok előző életből hozhatunk ám ilyet, hanem most is csinálhatunk…s mivel az azonnali karma világában élünk ki is egyenlíthetünk.)
Egy felelőtlen mozdulat szülte téboly! – egy elkapkodott, át nem gondolt buta szó – hozhat rád átkot, rontást. Az önsorsrontás művésze lettél…és jön-jön az áradat. Mert élni nehéz. Eldönteni, hogy a mi a jó, a helyes – ami mindenkinek jó, mert helyes!
Nehéz bizony – de ha mondják! mert kérdezed… akkor miért kérdezed, ha nem hallgatsz rá, s teszed?! Lám, lám ha nem tiszteled, szereted magad mit is teszel. A Fény felé lépj, kerüld az ördögöt…mert félrevezet, megvezet.
Ne várd míg bajba kerülsz, kérhetsz tanácsadást  minden döntés előtt. Ezoterikus foglalkozásokkal szeretettel várom a spirituális úton járó tisztulni-fejlődni vágyó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – órás, másfél és két órás tanácsadással.
Bejelentkezéskor jelöld meg a gondot-problémát amivel keresel – így több időnk marad a megoldásra. A részletekről érdeklődni face üzenetben is lehet. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu