Bízz a zöldségben – Zöld újság

Ne a csodában bízz, hanem törekedj a megelőzésre!

Van egy közkedvelt fűszernövényünk, amit mindenki használ, de nem mindenki tudja, milyen csodás egészségügyi hatásai is lehetnek! Ez a növény nem más, mint a petrezselyemzöld. Magas a magnézium, a foszfor, a cink tartalma, de A-, K-, C-, E-, B6- és B12 vitaminokban is bővelkedik.
A mindennapi étrendnek tartalmaznia kellene a petrezselyemlevet. Válasszunk olyan petrezselymet, amit nem kezeltek vegyszerekkel. Egy csokornyit tegyük a gyümölcscentrifugába, és tegyünk még a szembetegség szempontjából fontos más zöldséget vagy gyümölcsöt.

Látási problémák – petrezselymet, zellert, fokhagymát, almát és gyömbért fogyasszunk
Szürkehályog – petrezselyemzöld, áfonya, alma és zeller levet fogyasszunk.
Diabéteszes szemproblémák – petrezselyemzöld, spárga, gyömbér és zeller keverékéből készítsünk turmixot, vagy zöldséglevet.
Glaukóma – petrezselyemből, uborkából, retekből, zellerből és málnából készítsünk zöldséglevet.
Szemfenéki meszesedés – petrezselyem, paprika, alma és brokkoli felhasználásával készítsünk zöldséglevet.
Perifériás látás kiesés – petrezselyemből, répából, káposztából, gyömbérből, zellerből és málnából.
Szemkáprázás – petrezselyemből, céklából, almából, fokhagymából és zellerből.
Látóideg probléma – petrezselyemből, póréhagymából, káposztából, céklából, szőlőből és almából kell levet készíteni.
Retinitis pigmentosa – petrezselyemből, répából, gyömbérből és erdei gyümölcsökből készített lé ajánlott

Ahhoz, hogy ezeket a zöldségleveket elkészítsd, nem kell kimérned a hozzávalókat, nincsenek megszabott mennyiségek, sokkal fontosabb, hogy az adott zöldségeket és gyümölcsöket használd. A zöldségek és gyümölcsök mennyiségét ízlés szerint kell kiválasztani.
Sikeres természetes gyógyászkodást! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu