Az újszerű a nagyszerű!

H   E   T   I     T   A   R   O   T
2022. január 31-től február 6-ig.

Újholdas hetünk lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A változékony, de szeles időben lesz részünk a februárra nyíló hét alatt. Jó hír hogy a Merkúr abbahagyja hátráló-tolató mozgását és február 3-án újra aktívba vált.  A Vénusz-Mars egymásnak feszülő energiái által viták-nézeteltérések generálódhatnak, és érkezhetnek akár az amúgy jól működő párkapcsolatokban is. Kapcsolódjatok a vénuszi energiákhoz és harmonizáljátok kapcsolódásaitok, erősítsétek a szeretetszálakat – a megértésre, a békére törekedve.


A Mágus I.
Élni segítő üzeneteket közvetítenek éjjeli üzenetálmaidban a fentiek – az álomnaplód kéznél legyen. Február 1-én, kedden a Vízöntő Újholdat üdvözölhetjük. A jelenlevő uránuszi-szaturnuszi energiák az újszerű, a másképp gondolkodásmódra motiválnak. Az rezgések alkalmasak az elengedésre és az életmódváltásra is. Nagy sikerrel foghatsz új dologba – ne csak tervezd, tegyél is!  Angyalmágiákkal szeretettel várom a Hölgyeket!
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mozizás-filmnézés, baráti együttlét. Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Egy ízletes, fűszeres babfőzelék igen jól eshet – igyatok elegendő folyadékot, és fogyasszatok gyümölcsöt rendszeresen. Tisztítókúra elkezdésére hasznos lesz a hét eleje – hajmosásra, masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára is jó kedvező napok jönnek – a fogorvosi vizitet is megejtheted. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, február 2-án, szerdán lép át a Halak vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI.
Megbocsátásra, békülésre remek idők járnak az uránuszi hold alatt – a kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lesz. Felemelheted a jelenlegi párkapcsolatodat egy minőségibb lélekszintre. Apró gesztusokkal, szeretettel közeledj, szavakkal, tettekkel erősítsd a szeretetkötelékeidet. A közös jövőtervezéssel foglalatoskodni jó dolog. Szerelmi jóslással, párkapcsolati tanácsadással, összerezegtető Angyali áldással is kereshettek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A növényápolás remek kikapcsolódás lehet – vagy a társalgás-beszélgetés. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.
A könnyed rizottó finom estebéd lehet – bármilyen salátával is fogyasztod. A kozmetikusodat és a masszőrödet bátran felkeresheted – hajat vágatni most nem túl jó ötlet, kedvezőtlen energiák hatnak. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűeknek jó lehetőségei adódhatnak – vegyétek észre a szerencsétek.  (A Hold a Halak jegyében jár, február 4-én, pénteken lép át a Kos tűz jegyébe.)


A Csillag XVII.
A Merkúr-Plútó a mély lelki beszélgetéseknek kedvez – kapcsolat harmonizálásra is jó alkalmat ad. Akik még keresgélnek egymásra találhatnak, akik még együtt vannak jobban egymásra hangolódhatnak. Rajtad is múlik hogyan telik ez a hétvége. Életút előretekintéssel – negyedéves, éves – várlak hétvégén is – egyeztess velem.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a testedzés, lomtalanítás. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  A tepsis burgonya ízletes fogás lehet – akár zöldséges kivitelben is készítheted – hordós vecsési savanyú káposztával káprázatos menüt varázsolhatsz szeretteidnek. A szombat-vasárnap a hajmosás jó ideje, kozmetikára, masszázsra a hétvégében kedvező lesz az időtér energetikája. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, a Vízöntő napjegyűeknek jó napjai lehetnek a hétvégében  – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Kos jegyében jár, február 6-án, vasárnap lép át a Bika föld jegyébe.)


A Nap együtt áll a Vízöntőben a Szaturnusszal – így az ellentétes minőségek által viták generálódhatnak. Legyetek felelősségteljesek és fordítsatok minőségi időt a karrier építésre.
Rafael arkangyal segítségét is kérhetitek a kapcsolat gyógyításnál, és a munkával kapcsolatosan is. Imagináljátok bátran, szerencsés, sikeres ötletekkel áld meg. Mozogjatok, sportoljatok sokat, és igyatok bőséges folyadékot – de óvatosak legyetek a koffeint tartalmazó szerekkel.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre való tekintettel, a budapestieknek számára is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:


Asajah

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Gyászfeldolgozás – angyalterápiák – Fény hazába emelés
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu