Boldogság gyere haza…

Amire lehet párkapcsolati tanácsadást kérned:

A női léted – a teljes egyensúlyod képletében
Szívcsakra tisztítás
Szerelmi jóslás
Kapcsolat bevonzás
Kapcsolati rontáslevétel
Szerelemkötés törlése – fekete mágia oldása

Kapcsolatot megerősítő angyal mágiák
Kapcsolat elemzés
Kapcsolati szálak energetikai tisztítása
Oldás, blokkoldás – elengedés


Megfigyeltem a foglalkozások alatt hogy nagyon sokan olyan kapcsolathoz ragaszkodtok, ami nem a tiétek, amit inkább gyorsan elhagyni lenne érdemes. Ami csak egy tükör feléd, hogy mi a megjavítandó tebenned. Amikor nincs önbizalmad jön egy uralkodni vágyó, ha csak kalandozol, mert nagy sérelmek vannak még a szívedben nincs hited akkor jön egy egyéjszakás  című alak, aki még nagyobb lelki sebet ejt rajtad…és így tovább…
A  legutóbbi megkeresésem is ilyen volt – a hölgy egy olyan férfihoz ragaszkodott, kapaszkodott aki nem volt belé szerelmes – még a kémia is csak félgőzzel működött. Az ilyenhez minek?! A boldog kapcsolat alapja a szeretet-szerelem. Ha ez nincs meg akkor az nem kapcsolat! Mindenkinek van párja – ha nem azzal élsz aki a te párod, érdemes rá időt szentelni és inkább bevonzani azt akivel boldog leszel, és nem megelégedni azzal, aki csak boldogtalanságot ad, áldatlan létet. Értékeld többre magad, építsd fel magad, hogy az igazid rád találjon… Ha nem vagy kész a teljes kapcsolatra hiába hívogatod a szerelemangyalt. Ha azzal élsz, aki nem szeret, és ezt te is tudod, valójában egy önsorsrontásban élsz –  amit te alkottál meg tudatosan magadnak. Gondolkozz el azon ki vagy és mit szeretnél – minden aminek energiát adsz növekedni kezd, amire sokat gondolsz azt bevonzod.
Érdemes tehát mindig szembenézni önmagaddal önvizsgálatot tartani – ezt ajánlom fel számodra először is egy ülésben, konzultációban, foglalkozásban – mert innen indul az egész!

Amikor azt jósolják neked,  hogy: időben pld. ősszel rád találhat a szerelem az asztrológia szerint, az azt jelenti: nagyszerű bolygóállásaid lehetnek arra, hogy bevonzd a társad – persze csak ha a szíved tiszta. Tehát ez egy időpont arra, hogy addig dolgozhatsz magadon – mehetsz oldásokra, blokkoldásra,  szívcsakra tisztításra sérelem feldolgozásra, elengedésre stb… hogy alkalmas legyél a következő életébe lépő kapcsolatra. Minden energia – tehát nem várni kell, hanem tenni azért, hogy a vonzásod beinduljon. Ha pedig nem teszel semmit talán észre sem fog venni… Ha szomorú vagy szomorú férfit vonzol stb… Ha tiszta egész önmagad vagy – akkor jön a boldogságos párkapcsolat  – ez a reális valóság!

Ha a  tarotba belenézünk akkor azt is megtudhatjuk, hogy készen állsz-e rá, vagy elhagyod magad addigra is…mert akkor feléd se néz a boldogság. Ha pedig ügyes leszel, és okosan fejleszted magad – az égiek segítenek a véletlenszerű nagy találkozásban…
Még a karakterre is képet mutatnak, ha rákérdezel milyen típusú férfit küldhet neked az Univerzum. Ez egy nagyszerű jel arra,  hogy mi lesz a dolgod vele… és hogy te épp hol tartasz az léleképítő munkádban. (Mert mindig olyan férfit küldenek az égiek, aki segíti a fejlődésedet.)
Életszámot is lehet majd számolni arra vonatkozóan, hogy a közös jövőtök hogyan alakulhat. Mi a tanítás benne, és mi a megoldás egy-egy feladatra.
A kapcsolódási számotok majd megmutatja, hogy mire taníthat meg a közös szövetség. Tehát fény derülhet a karmikus, a lélektársi, és az ikerlángi mivoltjára is. Mert minden kapcsolat szól valamiről, s ha tudod mi a lényege erősebb és biztosabb lehet a szeretet alapja.
Ha pedig még mindig kíváncsi vagy az ‘auraolvasást’ is ajánlom számodra – megláthatjuk belőle azt, hogy az  előző kapcsolódásotokban, lehetett akár száz éve is, hogyan, s milyen szerelmet éltetek meg. Mert innen eredhet szép kis karma.
Az ülés alatt sok válasz érkezik majd, a talán most még sem született kérdéseidre…. Használok pálcát, ingát, számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, tarot lapokat és auraolvasást. Az foglalkozás nemcsak információt,  de  tanácsadást is tartalmaz.
Szeretettel várlak, ha elakadtál kapcsolatépítési programodban, vagy ha gondban vagy, a  már meglévő kapcsolatodban. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu