Csak érezz, csak létezz!


Csak érezz, csak létezz! Amikor eggyé válsz azzal, amit csinálsz – mikor megszűnik az idő – ez a Flow! A csoda, az anyagba zárt lélek szárnyaló, pulzáló dinamikája… Magadban tudod, hogy az a Létező vagy, aki azért született le a földi világba, hogy megtapasztalhassa a spirituális fejlődést önnönmagában. Azért jött ide, hogy szerethessen,  kutasson, tanulhasson és hihessen – Emberré egyszerűsödött az anyagi sík idő-tér dimenziójában…

„Tértől,  időtől,  formától dimenzióktól és szerepektől független Létező Vagyok. Teremtő Szellem vagyok. mindenre képes vagyok a bennem lakozó Istenség által. Magam teremtem meg életkörülményeimet, boldogságomat, Sorsomat. A mindenséget behálózó energia vagyok. Egy Égi Vándor, mindig más ruhában.” – Eckhart Tolle

 


Az Ember feladata a Földön, hogy megtanuljon elméből érezni és szívből gondolkodni! Becsüljük és szere
ssük emberi valónkat, mert anélkül nincs tudati fejlődés. Rezegjünk szeretetfrekvencián!

A mai nap a tisztázó, világos, szeretetteljes beszélgetéseké ez az időszak. Egy új minőség, ami  magával hozza a határozott, spontán cselekvés energiáját – az információk érkezhetnek a múltból, a jövőből mindenképp egy másfajta hozzáállást sugallva, szerethetőbb rendezettségben. Lélekmasszázs a holdfényséta, a romantikus esték összebújós hangulata – minden ami a szeretetegységet erősíti bennünk. Az előttünk álló napokban töltekezzünk a szeretet erejével –  szétárasztva sugárzó fényét.

A kihívások teszik teljesebbé az életet! Mert minden egyes megoldott feladat növeli benned a személyes energiaszinted, a sikerélmény magabiztosságot teremt. A kihívások azért vannak, hogy tanítsanak nekünk valamit, erősebbé tegyenek és megingassák azzal kapcsolatos hiedelmeinket, hogy mit vagyunk képesek legyőzni és mit nem. Amikor megértjük, milyen célt szolgál az előttünk álló kihívás, akkor feltárul előttünk az igazság: akadályok nem léteznek, csakis: lehetőségek! –  melyek által fejlődni tudunk.

Amikor boldog vagy,  a körülötted élők is boldogok!

 

Sugározz magad körül jó hangulatot – szeresd magad, örömködj a mának, a holnapnak – áldást hozó szinten rezegj, és törődj azzal, aki odabent vagy! Lélekmasszázs a testnek a szeretet – áradj szét a világba, varázsolj a lelkeddel! Szeretetben élj a pillanatnak – a pozitív aura szeretet teret teremt – s vonzod azt, aki a tiéd lehet. Aki csakis Neked lett szánva, az ég által az Univerzum nagy ajándékaként. Töltsd meg csakráidat fénnyel, és a szeretet terében teremts magadnak egy jobb életet, egy szerethetőbb holnapot!

Képzelj.  Alkoss. Inspirálj. Ossz meg valami gyönyörűt!

 

Áldás minden Létezőre!♥

 

Asajah