Meditáció – Angyalokkal gyógyító jóskártya

Most nagyon fontos számodra, a rendszeres meditálás. Gyakorold minél többször. Ha el tudsz lazulni őrangyalod kivetítheti az asztráltérben mindazt, amit tudnod kell, szükséges helyzeted felismeréséhez. Helyes meglátásaira, tanácsaira mindig számíthatsz.

MEDITÁCIÓ

Meditáció

A lecsendesült elme könnyebben meghallja az angyalokat. Ezzel a kártyával kérnek az angyalaid arra, hogy némítsd el az elmédet,s így tiszta és érthető lesz a beszélgetésetek. Minden reggel, ébredés után legalább öt percre hunyd le a szemed, és végy három-négy mély lélegzetet.
Tedd fel a kérdést az angyalaidnak, és hallgasd őket úgy, mint legközelebbi barátaidat. Ne erőlködj. Ha kergeted a választ, elkerül. Inkább lélegezz tovább jó mélyen, és lazulj el. Mondd el magadnak, milyen természetes dolog az angyalokkal beszélgetni nap, mint nap. Minél gyakrabban lazítod el az elmédet annál könnyebben hallod meg az angyalok válaszait. – Dr. Doreen Virtue

 

RAZIEL Arkangyal a szivárvány színében jelenik meg előtted, ő az Arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, segit minden spirituális tevékenységedben.

„Raziel Arkangyal, kérlek oldd fel a szellemem befogadó képességét korlátozó hiedelmeimet és félelmeimet, hogy tisztán láthassak, és megértővé váljak. Kérlek, nyisd meg az elmém, hogy az Égi földi összefüggéseket megláthassam, és saját szellemi fejlődésem és az emberiség hasznára fordíthassam.”

Asajah