Csakra megerősítések


Első csakra: Hajlandó vagyok/ elengedni minden félelmet, aggodalmat és helyzetet, ami a pénzzel, a karrieremmel, a biztonsággal és a védelemmel kapcsolatos. Tudom, hogy tökéletesen védve vagyok, és minden igényem bőségesen kielégül.

Második csakra: Minden vágyam és étvágyam fényre engedem. Elengedek minden félelmet és negatív gondolatot, ami megakadályoz abban, hogy békét, harmóniát és egyensúlyt érezzek. Minden gondolatom és érzelmem harmonikusan áramlik. Minden vágyam tökéletesen kiegyensúlyozott.

Harmadik csakra: Hajlandó vagyok / elengedni minden félelmet és helyzetet, ami a hatalomhoz és az irányításhoz kapcsolódik. Teljes mértékben elfogadom az erőmet, jó, hogy én irányítom az erőmet, és megengedem magamnak, hogy az Univerzum által adott erőt a szeretet és a fény szolgálatában használjam.

NEGYEDIK CSAKRA: Önkéntesen elengedünk minden félelmet és aggodalmat a szeretet adásával és befogadásával kapcsolatban. A szívem nyitva áll és szabadon árad szeretettel magam/magam és mások iránt. Megengedem magamnak, hogy szeretetet adjak és kapjak.

Ötödik csakra: Önkéntesen szabadíts fel minden félelmet és negativitást, ami megakadályoz abban, hogy kifejezzem az igazam. Szeretettel mondom ki az igazam, és hagyom, hogy a felsőbb énem beszéljen rajtam keresztül. A szavaimmal szépséget teremtek ebben a világban.

Hatodik csakra: Önkéntesen engedj el minden félelmet a múltba, a jelenbe és a jövőbe nézve. Elengedek minden félelmet, hogy látnom kell a Fény szerető lényeit. Rendben, hogy lássam az igazságomat. A víziómat tökéletesen elrendezte és megvilágítja a szerelem.

Hetedik csakra : Engedem, hogy a fény feloldja azokat a korlátokat, amelyek megakadályoznak abban, hogy isteni bölcsességet és útmutatást kapjak. Minden félelmet elengedek, hogy meghallgassam a felsőbb Énemet, az univerzumot, az angyalaimat és a spirituális vezetőimet.  – Myra Linda Lovas

Mond el a megerősítő gondolatok hangosan, gyógyítsd a csakráidat –  hangold át magad az örömlétre. Gyújthatsz fehér gyertyát  a szertartáshoz,  a lélekgyakorlathoz használhatod a kedvenc füstölődet is. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu