Jövőtervezési időben

H  e t  i     t  a  r  o  t
szeptember 4-től szeptember 10-ig

A nagy döntések hetében járunk. Az energiák sokkal harmonikusabbak a Vénusz ismét aktív mozgásra váltott, elindult égi útján. Beléptünk az őszbe – az első hónap, a szeptember köszöntött be. Fogyóholdban járunk csakra-aura tisztításra,  lakás-tér szentelésre a legjobb idő van. De jöhetsz hozzám rontáslevételre és kapcsolati harmonizálásra is. A Sors jeleket küld nekünk – üzennek az égiek, az Univerzum mutatja az utat, amit eléd tesz azzal lesz dolgod, feladatod.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: a Szaturnusz a Halakban, a Jupiter, és az Uránusz a Bikában, a Merkúr és a Nap a Szűzben, a Vénusz az Oroszlánban, a Mars a Mérlegben –  a Plútó és a Neptunusz retrográdban, hátráló-tolató mozgásban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Császár IV. – Hatalom, uralom, irányítás, vezetés, önmagunk és életünk felett.  Vitatkozás helyett a nagy beszélgetések ideje jött el: nagy döntéseket hozhatunk, egyeztethetjük a sorsutunk kapcsolati dolgainkban. Lelki beszélgetésekre kedvező napot kapunk a NapMerkúri időben. Most jobban rá tudunk hangolódni beszélgető társunkra, át- és megérezhetjük, megérthetjük az ő álláspontját is. Az érdek kapcsolatok elégnek, az áldatlanságot hozók kirezegnek. Békülésre, megbocsátásra és szembenézésre is idő van. Karmaoldásra várom a Hölgyeket, angyalos stúdiómba.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Remek program lehet a természetben járás, kirándulás – hasznos a nagy bevásárlás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyó- és tisztító kúra elkezdésére igen szerencsés lesz a hét eleje, bőrápolásra is remek – a fogorvosi vizitet inkább haladsz el, mert kedvezőtlen lehet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencséje lehet a hét elejében – legyet figyelmesek. (A Hold a Bika jegyében jár, szeptember 5-én, kedden este 22.06-or lép át az Ikrek levegő jegyébe.)


A Pápa V. – Hosszú távú és hivatalos dolgok intézése, távlatok. Kihívások, feladat megoldások eseménydús napjai jönnek. Az uránuszi időben újszerű lehetőségek kopogtatnak, kreatív ötleteink születhetnek. Alkotásra, helyzet tisztázásra is remek az időtér energetikája. A merkúri energiák segítik most a kommunikációnkat, a nagy beszélgetésekre a szerdai nap a legjobb lesz – jövőtervezésre is jó időben lehetsz. A magasabb világokkal is kapcsolódhatsz, meditációban hangolódj égi,szellemi vezetőidre. Felsőbbrendű Én lélekgyógyító-harmonizáló vezetett meditációra várlak, egyeztess velem bátran.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. A fogyó- és tisztító kúrád is tovább folytathatod, bőrápolásra, kozmetikára is jó időben elehetsz, a fogorvosi vizitre a legjobb nap a szerda-csütörtök lesz, hajmosásra is ez a két nap jó lesz. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, szeptember 8-án, pénteken reggel 6.59-kor lép át a Rák víz jegyébe.)


A Szerencsekerék X. – Körforgás, ciklikusság, változás – fordul a sors kereke. Sorsdöntések-lépések ideje lehet a hétvége időtere.  Hálaimára, angyalozásra a legjobb napok jönnek. A merkúri rezgések kedveznek a probléma megoldásnak, okos ötletekkel segítenek az égiek. A helyzet tisztázó lelki-érzelmi beszélgetéseknek is jó lehetősége lesz. A jupiteri retrográdban alaposan gondolt át a terveidet. Éjjel csodás üzenet álmokkal jelez az égiek – Gábriel arkangyalt imagináld, hogy segítsen a megfejtésben, és az értelmezésben. Őrangyal kapcsolat felvételre-inkorponálásra, angyali foglalkozásokkal is kereshettek – jelentkezz be, kérj időpontot a szertartásra.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a családlátogatás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Kozmetikára, bőrápolásra, és tisztító-fogyó kúrára kedvező lesz a hét végének energetikája. A Rák, a Skorpió, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvezően alakulhat a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Rák jegyében jár, szeptember 10-én, vasárnap délután 18.35-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)


A hétvége új lehetőségekkel találhat meg, kellemes, szerencsés találkozásokat ígérnek a csillagok – új nézőpontokra kapcsolódhatunk. Vasárnap családi programot is szervezhetsz – kirándulásra, piknikre is kedvező időben lehetsz. Erősítsd a szeretet-szálalak szeretteiddel, keresd a magas rezgésű emberek társaságát.
Ha kíváncsi vagy, hogy mi miért történik az életedben keress meg Sors-életút elemzéssel, és Önismereti foglalkozással. Hívd, imagináld Uriel akrangyalt, ha valami újba kezdenél- tőle hatalmas inspirációt kaphatsz.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás,blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu