Csakrák és arkangyalok

A Világ szent hely

Az emberek negatív érzései nagyon hangosan beszélnek most a világban.  Lehetőséged nyílik arra, hogy tisztázd, milyen energiákat, érzelmeket akarsz magad körül látni. Az érzelmi tisztulás és küzdelmek révén, amin kollektív szinten mentünk keresztül az elmúlt időszakban (gyakorlati, érzelmi és energetikai  szinten) megnőtt a szív, az erő és a közösségi szellem a világunkban.

Minden csakrádnak saját tudata van:

Gyökér csakránk a kritikus tanácsadód, aki azt figyeli, hogy kapcsolataid hogyan válnak emberi létezésed, önfenntartásod javára. – Gábriel Arkangyal védelme alatt áll.

A szakrális csakra az érzelmes tanácsadó, aki azt figyeli, hogy ez a kapcsolat számodra milyen érzelmi energiákat ad hogyan táplálkozhatsz te ezekből. – Gábriel Arkangyal védelme alatt áll.

A napfonat csakra szerepe az interaktív tanácsadás, azt figyeli, milyen közös helyzetet vagyunk képesek megélni, amiből tanulunk és nyerünk valamit, ami által értékelni tudjuk emberi létünket mintha mindig ezt kérdené: Mire is jó ez Neked? – Uriel Arkangyal védelme alatt áll.

Szívcsakránk a szeretetteljes tanácsadónk, aki próbál téged a Mi tudat felé terelni, és mindenben a jóérzést felismertetni. – Chamuel Arkangyal védelme alatt áll.

A torokcsakra pedig az elvi tanácsadó, aki normarendszerek alapján próbál minket a helyes úton tartani kapcsolatrendszereink által. – Michael Arkangyal védelme alatt áll.

Harmadik szemcsakra a bölcs tanácsadónk, aki mély útmutatások és profetikus javaslatok által vezet minket önmagunk felé. – Rafael Arkangyal védelme alatt áll.

Korona csakránk az isteni tanácsadónk, a bennünk élő Főpap, aki az isteni törvények ismeretében bennünket minden magasztosságával kapcsol össze. – Jofiel Arkangyal védelme alatt áll.


Minden csakra kapcsolódik saját energiájához, de mindig lesz egy vezérlő elv, amely erősebb a többinél, ezzel határozva meg az adott megélés szintjét, azt hogy Te milyen szintet szeretnél a kapcsolataidban megélni.
Szeretettel várom angyal tanfolyamaimra,  energetikai csakra-aura harmonizálásra a spirituális úton járó ezoterikus-exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu