Csodanap a Kikelet havában.

Szűz telehold – Tízmilliószoros energiákkal!

A Kikelet hava egy varázslatos lehetőséget kínál – tízmilliószoros teremtő napot ajánl.

Újból hatalmas energiaminőséggel ajándékoznak meg bennünket az égiek. Átértékelések idejében leszünk. A földies Szűz kedveli a rendet és a rendezettséget, precíz maximalista. Egy oldó érzelmi megtisztulás indul el, amely segíti majd a tisztánlátást, és céljaid tudatosítását.
2018.03.02=16, na az egy szép hetes! A számmisztika hetes száma mágikus teremtő lehetőséget rejteget.  Ez a nap mindenféle spirituális tevékenységnek kedvez: behangolások, beavatások, meditációk, elengedő, teremtő mágiák, jóga, tarot-jóslás. Megszentelt térben Atlantiszit Angyalmágiával, Személyre szabott tarot elemzéssel várlak, ha felkeresel.


Csodás teremtő energiák lesznek – érdemes mindenféle angyalmágiába kezdeni!
Kérd meg Gábriel Arkangyalt, és Ofaniel Angyalt, a Telehold angyalát, hogy támogassák terveidet a megvalósulás felé.
Először is gyújts meg egy fehér gyertyát és helyezkedj el kényelmesen – gondolj egy olyan esetre, amikor nagyon, de nagyon boldog voltál, és önfeledt. Ebben az energiaminőségben fogj hozzá a szertartáshoz. Hívd meg Mihály Arkangyalt, hogy szentelje és áldja meg a teret, ott ahol vagy azon a helyen. Majd saját Őrangyalodat, hogy erősítse az akaratodat. Invitált Gábriel Arkangyalt és Ofaniel Angyalt – imaginálva, megidézve, hangosan kimondva a nevüket. Amikor a csodás angyalenergiák megérintenek máris kezdheted a kommunikációdat velük.
„Kérlek benneteket megidézett Arkangyalok segítsetek nekem abban, hogy az áldatlan állapotból egy áldásos állapotba kerülve terveim megvalósuljanak. (És itt most vizualizálva, gondolj azokra amit el szeretnél érni.) A bőség és a jóllét állapotába kerüljek – hozzátok el számomra mindazt, ami nekem most a legjobb lehet. Legyen így. Hálás szívvel köszönöm Nektek, szeretlek benneteket. Ámen.”
Amit őszinte, igaz szívvel, hittel kérsz elindul a megvalósulás útján, és rendelt időben  előtted lesz. Ne fújd el a gyertyát, mindenképpen hagy leégni, hogy a kívánságod meglegyen.

Az Időkapuban Rosél Őrangyal áll, az Angyalok karából, Gábor Arkangyal csapatából. Ereje támogat abban, hogy összhangban éljünk az isteni renddel, segít a konfliktusokat megoldásban; és erőt ad, hogy egy fényes jövő felé haladhassunk. Kérd őt, hogy sikeres lehess.
Indulhat a testi-lelki méregtelenítő program – nagytakarítás mindenben. Oldó, blokkoldó, tisztító energetikai kezelésekkel szeretettel várlak!

Csodás teremtő energiákban legyen részetek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Angyal mágiák.