Teremtő vagy, engedd ki angyalszárnyaidat!


A félőknek…

Mindenkinek az Univerzumban lelki szerződése van azzal, akitől tanulhat, akitől tudást kaphat, akitől avatást kaphat, akivel találkoznia kell…
És senki, de senki nem veheti el tőled azt a jogot, hogy odatalálj, ahhoz akivel dolgod van. Mert vezetnek Téged – vezetve vagy, pont oda, és akkor, ahova menned kell, ahol lenned kell – megérkezel.

A spirituális útra lépés hosszú, lassú folyamat, életen át tart… de gyümölcse beérik. Eltévedni sem lehet rajta,  mert ha dallamod falsra változik az égiek üzennek, hogy:  “nem arra”. Figyelve a jeleket, a helyes, Neked szánt utat érezheted.
Tévedéseid a megvalósulás leckéi is egyben. Ha kitartó vagy, lassan, de biztosan odaérsz, ahová indultál… a kitérők csak segítségedre vannak. Amikor az aurádat ‘nézem’ nemcsak a fényeidet érzékelem, hanem hallom a csakráid rezgését, hallom a dallamot, amiket magadból kiadsz, rezegsz mesterművet alkotva. Tudatosan, dallamosan, harmonikusan –  hallom a te muzsikádat , vagy  épp  azt, amikor még csak komponálgatsz… Látom az utadat – a lelked szemével nézve – és látom a kitérőket, a kanyarulatokat, a múlt és jövő lehetőségeit, a barátokat, az ellenségeket, a múlt árnyait, s a jövő fényeit. Tudod, hogy mennyi angyal vesz téged körül, amikor épp egyedül érzed magad?!  Ne félj, mert azzal csak a rosszat vonzod.
Ha karmákat egyenlítesz – a múlt végére pont kerülhet, tanulást adva ezzel neked – a jó megoldás mindig egy magasabb energiaszinted eredményez. Szárnyalhatsz, felszabadult energiáddal, csodás színekben tündökölve. Ha megoldasz egy-egy problémát – és azt feladatnak éled meg, s nem valami szörnyű ellenséges akadálynak – a megoldás  energiájával fényezed magad! Egyre ragyogóbb színekben tündökölhetsz, magasabb rezgésszinten, tudatos önbizalomban. Lelked bölcsessége pazar színekben pompázva tölti meg aurádat. Hiszen minden feladat teérted teremtődik, minden csakis azért van, hogy fejlődj, s tapasztalj.
És Te magad is teremtő vagy.  Vedd észre végre kérlek, s engedd ki angyalszárnyaidat, mert akár hiszed, akár nem, de vannak – látom őket – a Teremtőtől kaptad!
Szárnyal és muzsikálj, egyedi csodás dallamoddal –  komponáld a szeretet és a béke dallamát,  és játszd el ezerszer, újra és újra!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés.
Grátisz: aura-csakraharmonizálás.