Teremtő teleholdas hetünk lesz!

Heti tarot
TELEHOLDAS hetünk lesz!

A VÁLASZUTAK VI.
A hét elején Halak-Neptunusszal gyógyító energiák érkeznek hozzánk – erőteljes tisztító és tisztulást hozórezgésekkel. Merüljünk el a mostban! Figyeljünk jobban oda egymásra, a minőségi idő legyen a lényeg mindenben! Szép lassan magunkhoz térünk, segítünk, motiválunk …. Jövő terveket illető beszélgetéseink a szeretet motiválja – erre figyeljünk oda. Emeld fel kapcsolatodat lélek-társ szintre. (Nap-Halak. Bak-Szaturnusz szextil.)

A MÉRTÉKLETESSÉG XIV.
A hét közepétől már gondolataink tisztulnak, tisztábban rálátunk mindenre – érünk, lelkesedünk… Mindent amin változtatni szeretnél kommunikáld – erős töltete lesz a beszélgetéseinknek. Figyelj oda a szavaidra, az összeszedett gondolatok sikerre vezetnek. A megértésen túl az átérzés is hangsúlyt kapjon benned! (Halak Merkúr-Nyilas -Mars kvadrát.)

A MÁGUS I.
Egyre erősebben várjuk a változásokat a hétvége felé – kicsit türelmetlenek lehetünk… aktívabb rezgések segítenek majd. Az égiektől fontos üzenetek érkezhetnek – legyetek éberek a jelekre! Spirituális meditációknak kedvez az időtér – tudat tisztító,  harmadik szem aktiváló meditációkra várlak szeretettel. Fordítsd több időt  a lazításra és a feltöltődésre – feszültségoldó lehet! –  kényeztesd magad, társad mindazzal, ami örömet okozhat. Légy vidám, és optimista a tavasz közeleg – színesítsd a környezeted. (A Nap távolodik a Neptunusztól és igyekszik a Kos felé…)

Legyetek türelmesek önmagatokkal és másokkal is. Cselekevő energiátokat használjátok tudatosan – mágikus erővel birtok! Minden nehéz életszakaszt le tudsz győzni, ha kreatív teremtő vagy – legyenek tiszták a szándékaid és szedd össze a gondolataidat. Az angyalsegítséghez bármikor fordulni jó dolog! Lehetnek egyesek életében nehéz időszakok, de feladataidat ha összeszedett leszel most könnyebben megoldhatod. Lassíts és gondol át: a szív érzi hogy mit, a fej tudja, hogy mikor… A belső mély meditációk mindig jó ötleteket adnak. Pénzügyeidben szerencsés lehetsz. Megértő, együttérző, segítő emberek érkezhetnek életedbe – légy feléjük nyitott és őszinte.
2018. március 2. 1 óra 51 perc, Szűz Telihold + Tízmilliószoros napunk lesz!

A lapokat a Kázánlár-féle tarot Nagy Arkánumából húztam, az égiek vezették a kezemet.

Áldásokban gazdag hetet kívánok szeretettel:

Asajah
spirituális tanácsadó

A lapok általánosságot mutatnak – mindenkinél más lehet a képlet – személyre szabott tarot elemzéssel kereshetsz.

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés – kapcsolat-elemzés. Auratisztító harmonizálás. Tudattisztító, szívcsakra tisztító – csakraharmonizálás.