IKERLÁNGBEVONZÓ ANGYALMEDITÁCIÓ

Ikerlángja mindenkinek csak egy van – Ő a szellemünk másik fele. Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Az Ikerlángod, olyan mint Te. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Addig nem is hoz össze titeket a sors – vagy ha igen, akkor el is választ – , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szereted? Ha fejlődsz, akkor őt is emeled, ha rossz kedved van és negatív vagy, akkor őt is lehúzod.Tehát legyél mindig pozitív!

IKERLÁNG BEVONZÓ ANGYALMEDITÁCIÓ – HA IKERLÁNGODRA SZERETNÉL RÁTALÁLNI!

Ha szeretnél az Ikerlángoddal kapcsolódni szeretettel várlak egy csodás meditációs bevonzó angyali meditációra! (A programra bejelentkezni telefonon lehet – egyéni konzultációban is elérhető.)

Az Ikerlángok egymásra találását segítő csoport a tizenhat arkangyalból álló Fényközösség. A meditáció alatt összekapcsolódhatsz a segítő égi létezőkkel.
Az Arkangyalok, Angyal lények, Fény lények lehívásával segítséget kaphatunk az ikerlángunk bevonzásához – ha készen állsz a nagy találkozásra:
Rafael – Anael, Chamuel – Haniel, Gábriel – Uriel, Michael – Metatron, Sandalfon – Sain Germain, Porcia -Izisz, Ozirisz- Jézus, Mária Magdolna – A 7.sugár elohimja.

Az Ikerlángi kapcsolat azért jöhet létre az életedbe, hogy segítse az átformálódásodat arra, hogy befogadhasd és megtestesíthesd a Feltételnélküli Szeretet vibrációját. Megszentelt, arkangyali erőtérbe invitállak, ha készen állsz a találkozóra. Varázslatos kapcsolódás a mennyei világhoz, emelkedett rezgéstérben – szívcsakra kapcsolódással.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.