Csodanapok

Portálnapok – varázsnapok

Az év első portálnapja január 6-án, szombaton lesz. A csodanapban az Univerzum extra támogatást ad terveid, céljaid valóra váltásához. Ez a nap egy varázsnap lesz, egy mágikus dimenziókapu nyílik, hallanak az égeik: erősítsd meg a szándékaidat. Hívhatsz angyalokat is a varázslathoz – de nagyon jól lehet ezen a napon meditálni, kapcsolódni a ‘felsőbb világokhoz’.  Fantasztikus  előrevívő spirituális üzenetet kaphatsz szellemi-lelki vezetőidtől.


2024 portál napjai:
január 6, február 2, március 14, április 10, május 5, június 12, július 7, augusztus 8, szeptember 9, október 10, november 11, december 12.

Tégy meg mindent azért, hogy teljesüljenek a vágyaid. Lépj szellemileg-érzelmileg egy magasabb minőségbe – varázsold a 8-as évet a mágia erejével.
Tudatos teremtője lehetsz a sorsodnak, életednek. Használd ki az égiek adat lehetőséget. Ezeken a napokon egyeseknél az intuíciók, előre megsejtések felerősödhetnek. Különöse vigyázz oda gondolataidra, szavaidra – amire fókuszálsz most hatalmas teremtő erővel hat. Pozitív energiákkal lépj kapcsolatba az égiekkel és  légy hálás.
Lehet életmódváltásba kezdeni – gyógyulásra, gyógyításra, angyalmágiára is kiváló minden ilyen nap. De tarot-szeánszra, és tértisztásra is remek energiák lesznek. Érdemes ezekre a napokra előre egyeztetned velem és bejelentkezned hozzám – gyere és programozz velem.

Használjátok fel tudatosan a magasfényű energiákat! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu