Csodás Fénykapu nyílik – hagyd, hogy áramoljon a szeretet!

Vénusz-Szaturnusz kvadrátba léptünk.
A Szaturnusz sorsbolygónk, nagy tanítómesterünk – a felelősségvállalás bolygója. Sikereket hoz, amit magunk értünk el. Hosszan tartó dolgokról tanít, kitartásról szól. A Tarot kártyában a Remete archetípusa – a Felsőbbrendű én. A Vénusz a szerelem és szépség, az életöröm istennőjének bolygója. Erénye az egyszerűség, kristályos tisztaság, harmónia és odaadás, önzetlenség, idealizmus, közösségi hajlam.

Ma egy Fénykapu nyílik, amely meg világítja előtted a sorsutad. Most rá tudsz nézni az életedre. Minden lépésed egy spirituális döntés lesz.


Nagy kihívást adó helyzetek, lehetőségek, és gyógyító jellegek. A családból hozott minták, a szeretet alapú kapcsolatok megélésében segíthetnek. Önértéklelésed a magabiztosság eleganciával érvényesülhet. Mind minden más területen itt is a lényeg, az én-szeretet,  hiszen ez az alapja minden történésnek.Tudd, hogy szeretetre méltó vagy, tudd hogy megérdemled a szeretetet! A pozitív szavak, gondolatok felülírják a tudattalan félelmeidet – csak próbál ki! Önbizalmad megerősödhet, kisugárzásod kiteljesedhet… vonzani kezded a tartalmas lehetőségeket.
Kapcsolati drámák lehetőségének veszélye állhat fenn – tehát a lényeg ennél a tranzitnál próbáld helyreállítani a belső nyugalmadat, köss békét önmagaddal, hogy harmóniában élhess a világgal. Ha egyedül vagy mostanság nagyon megszenvedheted a magányt, a hozzád közel állókkal kapcsolódj, hogy szeretetben támogassanak, és te is támogathass másokat. Emeljük a kapcsolatainkat, és azt tartsuk meg ami felemel bennünket. Az önsajnálat helyett a belső, megtisztító munkáé legyen a főszerep.
A saját boldogságot rajtad áll. Ne ragadj a múltba, lépj előre. Hagyd, hogy áramoljon a szeretet.  Oldásokkal, blokkoldással szeretettel várlak – hagyd, hogy segítsek Neked.
Nagy lelki inspirációt érezhetünk, ami, aki hozzánk tartozik most stabilizálódhat. Ami nem életképes, az elmúlik, a igazi értékes, lelki minőségű kapcsolatok elmélyülnek.

Hallgass a szívedre, hogy hazatalálj!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Névelemzés-Számmisztika.
Oldások, blokkoldások – tisztítások.