Hangolódj a tavaszra!

Szaturnusz – Jupiter félkvadrát

Állj meg egy kicsit, és lassíts le – a kvadrátok blokkolt energiát mutatnak. Légy tudatos, türelmes, és alapos. Lezárhatsz mostanában egy nem működő kapcsolatot, változtathatsz régi berögzült rossz szokásaidon is. Átgondolhatod régi terveidet, gyakorlatiasabbá téve azokat.

„Minden nap megszűnik valami, amiért az Ember szomorkodik, de mindig születik valami új, amiért érdemes éli és küzdeni.” – Herakletiosz


A sorsfeladatot világossá válhat – megvilágosodásban vagy. A hét közepén jelentkező álmok a tisztulásban segítenek – könnyebben tudod elengedni azt, ami már nem tartozik hozzád. A sorsfeladatod világosabbá válik, megtalálhatod a helyed, csak a lelkedre hallgass… Amikor ébredés előtt üzennek az égiek, tartalmas tanácsokat kaphatsz – az a tudatodnak szól majd. A tudatalattinak küldött üzenetekre  nem emlékezünk, de jó helyre ment az az üzenet is, hiszen a tudattalanban kitisztul, majd  feljön a tudatba…s máris megvilágosodva érzed magad. Valami létrejött, kioldódott… Átláthatod, megértheted életed történéseit. Az ‘ahan-élményhez’ hozzásegít. A Szaturnusz teszi a dolgát,  a tudatodat  fényesíti, hogy életed lényegében felemelhesd. Az információ áramlás is pozitívan beindul, kapcsolatainkban harmóniát hozhatunk.
A teremtő mágus varázsoljon benned – a belső rendrakás idejében vagy. A felmerülő gondolataid megmutatják mi az, amiben még elakadásod van – tudatosan figyeld és tisztítsd ki a múltadat. Most elkezdődhet és elindulhat egy folyamat…az újszerű gondolatok ideje van. Hangolódjunk a tavaszra!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások, oldások, blokkoldások.