Csodás újholdban

Május 8-án 5 óra 21 perckor a Bika újholdat üdvözölhetjük.

A Bika az anyagi javakhoz, az élelemhez, a pénzhez, az értékhez, a vagyonhoz, a földi dolgokhoz kapcsolódik. A  Bika újhold tetterős, földies rezgésekkel érkezik. Az újholdnál jelen lesz a vénuszi és uránuszi energia is. Most érdemes új dolgokat elindítani: egy csodás teremtő időszak veszi kezdetét.

Lépj ki a komfortzónádból, hagyd el a megszokott rutint.  A Merkúr az értelem, a gondolkodás bolygója  is aktívban, kommunikációnkra, mindennapi tetteinkre  is segítőleg hat majd. Engedd el a félelmeidet, a kétségeidet – az önkorlátozó gondolatait, adj helyet az újnak. Új gondolatokkal, ötletekkel teremtheted az életed, a nagy sorsfordító döntéseidben, lépéseidben.


Az esti meditációnál gyújts meg egy fehér gyertyát, a kedvenc füstölődet, majd szólítsd, imagináld az őrangyalodat – tartsd a bal kezedben szerencsekövét.  Angyalodon keresztül  hívd Zeruel istenangyalt – ha nagy sorsfordulatot tervezel, tőle áldást kaphatsz. Légy hálás és köszönd meg az égi támogatást.
Ásványékszereidet, kristály, és szerencse köveidet töltsd fel az újhold mágikus rezgésében. A holdséta most is javallot, a kedveseddel romantikázni a legjobb dolog.Az újholddal egy új holdhónap is elindul. Az Univerzumból segítő energia, égi áldás érkezik – ragadd meg a jó alkalmat, légy határozott és fókuszálj a célodra. Erős akarattal, magas önbizalommal,  bátor, céltudatos erővel, hittel haladj: tudd hogy minden lehetséges.
Az újholdas időben a szerdai napra bőségteremtő angyalos rituáléra – anyagi blokkot feloldó teremtő meditációra –  érdemes regisztrálni.  Ha
pedig úgy érzed, hogy tanácstalan lennél, elakadtál életed minden területén, kereshetsz ezoterikus foglalkozással. Szeretettel várom a Hölgyeket órás, másfél és két órás programokkal, angyalos stúdiómba – bátran egyeztess velem.
Szerencsés új kezdeteket kívánok szeretettel Mindenkinek!   Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu