Életenergiád a kozmikus rezgésed

Minden pozitív gondolattal emelheted a vibrációdat!

Életünk megtapasztalások sorozata – energiánk a mindenkori élethelyzeteinket tükrözik. Nagyon fontos, hogy magas frekvencián rezegjünk. Testi szinten tapasztalatokat szerzünk, lelki szinte pedig átérezzük, megéljük ezeket, majd a megtapasztaltak bölcsességeinkké lesznek.
A félelmeidet csak akkor tudod elengedni, ha a csakra központjaid erősek, és az aurád teljes. Azért van annyi segítő és léleklátó, energiagyógyász, ezoterikus tanító körülöttünk, hogy kérjük, s fogadjuk el a segítségüket; hogy  az óriási kihívásokkal teli időtérben, tudatos jelenléttel bölcsen éljünk. Energia-terápiára is érdemes időpontot egyeztetni velem. Várom a Hölgyeket az órás programra.


Egy-egy megrekedt helyzetben angyalokat is idézhetünk. Az Időkapuban május 6-tól május 10-ig Aladjah őrangyal tartózkodik. A Kerubok karának második angyalának feladata az Uránusz és Szaturnusz energiáinak visszatükrözése és összehangolása. Ez az őrangyal testesíti meg a karmikus megbocsátást, amely a jelen megtestesülésre vonatkozik.
A pártfogolt tehát megszabadulhat a gyötrelmes kényszerhelyzettől és mindent újrakezdhet. Imájával megszólíthatod őt: “Aladjah segíts, hogy igazságossá váljak, és józanul éljek a javakkal, amelyeket nekem juttatsz. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek téged – ámen.” Imagináld őt angyalszertartásban, behangolt, megáldott térben. Angyalos tértisztításra regisztrálhatsz nálam. Szeretettel-léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: