December havi energiák – a Fény születőben.

DECEMBER HAVA, KARÁCSONY HAVA!

„Ami szívből jön, csak arra dobbannak meg más szívek.”  – Johann Wolfgang von Goethe

December elsején a Vénusz a Nyilasba lép. Vágyjuk a társasági életet – mozgalmas időszak következik – barátaink, szeretetteink körében szívesen leszünk.

A Telehold energiája december 3-án köszönt be ránk a levegős Ikrek jegyében. A neptunuszi energiák erős spirituális rezgésekkel telítik majd a téridőt. Idén december 3.-ára esik Advent első vasárnapja, a második vasárnap december 10, harmadik, december 17, és a negyedik  december 24.-én lesz.

Az Újhold december 18-án érkezik meg a tüzes Nyilas jegyében, tudat tisztító energiákkal segítve az új kezdetek  lehetőségét. A hónap közepén nagy tanítómesterünk, a Szaturnusz belép a Bakba, saját jegyébe – a  döntés felelősségének energiáját közvetítve elénktoppan.

A téli Napforduló december 21-én a Merkúr hátráló mozgásában talál bennünket, múltbéli helyzetek elemzése közben. Majd három nap múlva már ismét a Nyilas jegyében kocog tovább, s pozitív optimizmusával megajándékozva bennünket  – ügyeink előrelendülhetnek megint.

Szent Karácsony idejében a vénuszi Szaturnusz csodás energiákat áraszt – megszentelődnek létünk igazságai, s valódi értékükben ragyognak tovább.

 

Napjegyekre lebontva, csak röviden: A Kosnak sikeres kapcsolati energiák segítenek és új élményekkel gazdagodhat. A  Bika elkezdhet hosszútávra tervezgetni Az Ikrek hasznos információkat gyűjtögethet be magának. A Rákok a sikereiken mélázhatnak el, de az irigyeiken se keseregjenek. Az Oroszlán életében is előkerül egy rosszindulatú ember, aki nem éppen jó szemmel nézi kedvező körülményeit, az egészséggel többet foglalkozhat. A  Szűz munkahelyi sikereket könyvelhet el, s ha singli nagyszerű lehetőség kínálkozik az ismerkedésre. A Mérlegnek akad még megoldandó problémája az év végére  is, értékes tapasztalatokkal gazdagodva lép át majd az új évbe. A Skorpiónak most a karrier lesz a legfontosabb, habár nagy szerelem lesz a láthatáron. A Nyilasok ebben a hónapban, ha nyitott szemmel járnak megtalálhatják életük párját. A  Bakoknak is sok tapasztalatot hozott ez az év, érett, jó döntéseket hoztak. A Vízöntőnek ajánlatos több időt fordítani az egészségére, egyébként pedig stabil időszak a karrierjében. A  Halakra sok-sok flört vár ebben a hónapban, egy kis családi konfliktusban nagy segítő lehet.

 

 

A megtisztulás időszaka Advent ideje.
Decemberben váratlan fordulatokra is számíthatunk.  Ideje lesz a megszabadulásnak és az elengedés, az oldásnak, és a változtatásnak. Válaszd mindig a hitelest és az igazat – ne elégedj meg kevesebbel! Sorsod arra kér, vállald fel önmagadat; és félelmeidet hátrahagyva, éld meg a saját életedet  teljességben, örömben. Az új kezdetekkel a Fény születik meg benned. Ez a fény a Te erőd lesz, igaz szívvel áraszd a jövődre!

 

Csodás megéléseket, fényben és szeretetben!

Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó